Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan å Erstatt en Tail Light Lens på en 2 005 Dodge Dakota

The taillight linsen på din 2005 Dodge Dakota bør ikke ha å bli erstattet med mindre den er skadet eller den har blitt kompromittert og degradert grunn av elementene. The linsen selv er ikke noe mer enn et plastdeksel. Det er ikke en mekanisk del som slites ut over tid, selv om du kan finne deg selv erstatte pærene inne i objektivet ganske ofte. Skifte den taillight objektivet er en enkel, grei oppgave som vil bare ta noen få minutter. Ting Du vil trenger
Phillips skrutrekker
Gloves

Vis Flere Instruksjoner

1

Purchase en erstatning taillight linse for din 2005 Dodge Dakota. Bruk en-sertifisert linsen fra din Dodge-forhandler for optimal fitting.

2

Åpne den tailgate håndtaket og senk tailgate. Dette vil avsløre den inboard kanten på hver taillight linse, hver av som er festet ved to Phillips skruer.


3

Løsne skruene fra linsen med den Phillips skrutrekker. Trekk linsen fremover for å fjerne det fra lastebilen.

4

Roter både pære tilkoplingselementer mot klokka på baksiden av linsen. Trekk pæren tilkoplingselementer ut for å skille linsen fra kroppen.

5

Insert pæren tilkoplingselementer inn i hullene på den baksiden av den nye taillight linsen. Vri pærene med klokken for å sikre dem.

6

Skyv den nye taillight linsen inn i lastebilens bakre edge. Linje opp hullene på den inboard side med de skruehullene på kanten av lastebilen. Sett inn og stram til skruene. Lukk bakluken.




.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62661.html

Previous:
Next:

Body Shops