Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte Mustang gulvbord

Når du gjenoppretter en eldre Ford Mustang, en av de vanligste områdene som må tas opp er gulvbordene. På grunn av sin nærhet til bakken og saltede veier, kan gulvet styrene ta mye av misbruk. Erstatte dem innebærer noen sveising og fabrikasjon, men det kan gjøres hjemme hvis du har de riktige verktøyene. Plan om å ta et par timer å gjøre denne jobben, som det er tidkrevende. Du trenger
permanent markør
Replacement gulvbord
Pneumatisk vinkelsliper med cut-off hjul
Pneumatisk hull
Drill
Spot-sveis cutter borekronen
MIG Sveiser
Sveising hjelm og votter
Seam sealer
1-tommers pensel
Vis flere instruksjoner
en

Plasser erstatning gulvbord panel på gulvet av kjøretøyet, over rustet område. Disse erstatning paneler er designet for å erstatte den opprinnelige panelet, og bør ha de originale stampings i metallet slik at det linjer opp riktig. Panelet skal sitte tett på toppen av bestanden gulvet, og bør nesten stable på toppen av fabrikken metall støt. Spore omkretsen av panelet ved hjelp av permanent markør, trekk ut panelet fra kjøretøyet.
2

Skjær gulvet ca 2 inches inne av merket du nettopp laget ved hjelp av den pneumatiske vinkelsliper med cut -off hjulet. Når du har kuttet ut plassen i gulvet, bør det fortsatt være koblet til ringsakselens kryss i gulvet ved punktsveising. Disse er små, sirkulære sveiser i gulvet at fabrikken bruker for å sveise platene sammen. Sett stedet sveis cutter inn i drill og bore ut punktsveisingen før du kan fjerne den rustne delen av gulvet.
3

Punch hull hver 2 inches rundt omkretsen av erstatning gulvbord hjelp av pneumatisk hull. Deretter plasserer gulvbord på gulvet og line den opp med de faste iletau du gjorde i trinn 1..
4

Sveis erstatning gulvbord i gulvet ved sveising gjennom hullene du nettopp slo til aksjen gulvbord med MIG sveiser, sveising hjelm og hansker. Dette er en plugg sveises, og vil holde gulvet sterk og sikker. Gjør dette til alle hold på den nye gulvbord, flytte rundt panelet ofte for ikke å deformere metall.
5

Påfør søm sealer til omkretsen av erstatning gulvbord med søm sealer og 1-tommers pensel. Dette vil sikre at det vil være risiko for lekkasje rundt den nye panelet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62371.html

Previous:
Next:

Body Shops