Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Sett Trunk Lock på en Chevy Cavalier

Når en tyv prøver å bryte seg inn i en bil, er en metode for å jam en flat skrutrekker inn i låsen og vri den for å åpne døren eller bagasjerommet, ødelegge låsen i prosessen. Enten du er offer for en tyv eller bare ha en ødelagt koffert lås, og erstatter det er ikke en stor avtale, men det kan være litt forvirrende i begynnelsen hvis du aldri har gjort det. Denne oppgaven tar ca 30 minutter med riktig verktøy. Du trenger
Flat skrutrekker
Gummiklubbe
Replacement lås
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bagasjerommet og ser på undersiden av koffertlokket å finne den låsesam-menstillingen. Det er et metall kobling som fører til låsen, som holdes på plass med en plastklemme. Trekk av klipp og hekt av låsen fra sammenhengen.
2

Plasser flat skrutrekker på den vinklede delen av kileformet klipp som holder låsen til bagasjerommet. Hammer vanlig skrutrekker for å fjerne låsen fra stammen, og deretter ta ut låsen forsamlingen.
3

Plasser erstatning låsen på plass og skyv klemmen på det å kile den på plass , for å sikre låsen mot stammen. Deretter kobler kobling til den nye låsen, ved hjelp av plast klipp på låsen.
4

Plasser nøkkelen i låsen og vri den. Sørg for at det kan operere riktig og at det viser sammenhengen til stammen låsen riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62372.html

Previous:
Next:

Body Shops