Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan fjerner jeg Bumper Fra en Chevrolet S10 Blazer?

En sprukket, ødelagt eller skadet støtfanger på Chevrolet S10 Blazer lastebil vil ikke gi mye beskyttelse i tilfelle en kollisjon skulle oppstå. Du må fjerne støtfangeren for erstatning så snart du kan. Du må kanskje også fjerne støtfanger midlertidig å fungere på andre deler av kroppen eller chassis. Prosessen med å fjerne en front eller bakre støtfanger er lik, med bare noen få forskjeller på hva ekstra deler du må fjerne for å få tilgang til dem. Det kan også være små variasjoner avhengig av året av lastebilen. Du trenger
Wrench
Socket forlengelse
Torx skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Trekk risten fremover sakte og forsiktig for å løsne sine klipp fra radiator support, og deretter fjerne slangen fra grillen hvis den har lyktespylere. Dette er nødvendig hvis du skal fjerne støtfangeren foran.
2

Reach bak bakre støtfanger til å rotere og fjerne lisensen plate lyspære holderen. Du må løsne det på enkelte modeller. Dersom kjøretøyet har en step-støtfanger, trekk huset oppover og ut.
3

Skru boltene som forbinder støtfanger til kabinettet ved hjelp av en Torx skiftenøkkel. Fjern boltene som forbinder støtfanger brace til rammen med en vanlig skiftenøkkel.
4

Lift og fjerne støtfangeren fra lastebilens front end. Dette kan kreve en annen persons hjelp.
5

Koble fra de elektriske kontakter for venstre og høyre parkeringslys fra sine hus i støtfangeren hvis du skal fjerne en støtfanger foran.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62618.html

Previous:
Next:

Body Shops