Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan løser jeg dørlås på en 2003 GMC Safari?

Hvis dørlåsen på din GMC Safari van ikke fungerer, kan det være noen grunner til dette. Dette kan rett og slett være et tilfelle av stengene som forbinder låsen til håndtaket kommer av og trenger å være koblet på igjen. I noen tilfeller kan det imidlertid hende at du må skifte lås forsamlingen. I alle fall må du fjerne dørens indre trim panel for å kunne arbeide på låsen montering. Du trenger
Wrench
skrutrekker
Vis mer Instruksjoner
Demontering
en

Koble bilens negative (svart) batterikabelen hvis van bruker elektronisk låser eller vinduer. Hvis den har manuell vinduer, bruk en hekta verktøy for å løsne og ta av håndtaket.
2

Skru av armlenet fra trim panelet ved hjelp av en skrutrekker, deretter lirke ut trim caps og skru fra hverandre og fjern trekk håndtaket med en skiftenøkkel. Lirk av trim dekning for speilet er Monteringsmutterene.
3

Skyv trim dekning for låsen håndtere og fjerne den, fjern deretter mount plate for tilbehøret brytere og koble bryteren elektriske koblinger.
4

snuse rundt panelets ytterkant med en flat skrutrekker for å fjerne den fra festene. Løft panelet utenfor døren, lirke den av døren på vinduet segl og fjerne det. Trekk av vann skjold bak panelet.
5

Koble låsesylinderen stenger fra låsen forsamlingen. Hvis de stenger synlige skader, og dermed årsaken til problemet, koble dem fra håndtaket og fjerne dem fra døren. Hvis en stang kom løs, koble den til håndtaket /låsen og jobben er gjort.
6

Fjern festeskruene for låsen forsamlingen med en skrutrekker og fjern forsamlingen fra døren.

Installasjon
7

Monter det nye lock montering innenfor døren ved hjelp sine skruer.
8

Koble stengene til låsesylinderen og til dørhåndtaket, hvis det er nødvendig.
9

Trykk på vannet skjoldet tilbake på plass på døren.
10

Koble dørdekslene tilbake på døren, engasjerende den med vinduet segl og trykke sine festene på plass
11

Monter trim rammer -. tilbehøret bryter mount plate, dør låsemekanisme og toppdeksel trim panel - tilbake på døren. Fest håndtak og armlene med sine skruer /bolter og koble vindusreferansen hvis nødvendig.
12

Koble batterikabelen fra i motorrommet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62619.html

Previous:
Next:

Body Shops