Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner en Rear Quarter Panel

Kvartalet panel på et kjøretøy er veldig mye som de fremre fendere på den andre enden. Du må fjerne dette panelet fra bilen hvis du trenger å reparere ethvert organ skade på den, eller hvis du må bytte panel helt. Det finnes en rekke andre komponenter som må fjerne og komme seg rundt for å fjerne panelet. Denne generelle prosessen kan variere avhengig av nøyaktig type og modell du arbeider på. Du trenger
Floor jack
Jack står
Wrench
skrutrekker
Torx skiftenøkkel
unbrakonøkkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Hev bilens bakende og støtte den på bukker. Dette er spesielt nødvendig hvis bilen har lav clearance.
2

Åpne bilen bagasjerommet og bakdekselet.
3

Koble fra de elektriske kontaktene for baklys som er koblet til panelet, kontaktene er i baksiden av baklys boliger. Fjern festeboltene for baklys bolig med en skiftenøkkel og fjerne huset.
4

Fjern festene for splash skjold i fender godt og fjern skjoldene. Disse festene kan kreve en standard, Allen eller torx nøkkel avhengig av modell.
5

Løsne alle skruer og bolter som holder støtfangeren bak dekselet på plass med en skrutrekker og tang, og fjern deretter bumper deksel .
6

Fjern alle festeboltene for kvartalet panel med skiftenøkkel din, disse boltene kan finnes bak splash skjold, langs dørkarmen og langs stammen ramme
. 7

Løft kvartal panel av bilen. Hvis det ikke kommer ut lett, er det i det minste en bolt opptrukket. Ikke prøv å tvinge panelet av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62756.html

Previous:
Next:

Body Shops