Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte en Honda CRV Side Mirror

The side speil av en Honda CRV er boltet på plass innenfor døren, i motsetning til noen modeller som kan bruke skruer. Du må bytte speilet hvis det er ødelagt, men du kan også erstatte en gjeldende speil med en ettermarkedet designer modell for å legge til en personlig touch til din bil. Disse designer speil kan bli funnet på spesialitet butikker på nettet eller muligens i ditt område. Du trenger
Trim stick
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Lirk av trim dekning for speilet med trim pinne. Dette dekselet er på kanten av døren, som ligger rett over bilens viktigste indre trim panel og rett overfor speilet.
2

Koble enkelt elektriske kontakten for speilet. Dette er bare nødvendig hvis CRV er utstyrt med elektriske speil.
3

Fjern de tre monteringsmutterne fester speil som var bak trim dekselet ved hjelp av en liten skiftenøkkel, deretter fjerne speilet fra døren på utsiden. Vær forsiktig, så speilet kan falle ut av døren og pause.
4

Installer en ny speil på døra, noe som gjør at den passer i CRV er 5-by-6-by-8- tomme trekantet monteringsflaten, og at dets monteringsskruene går inn i hullene i døren. Gjelder montering nøtter, du kan trenge en annen person til å holde speilet på plass mens du strammer boltene med fastnøkkel
5

Plugg den elektriske kontakten på plass om nødvendig
6

Koble trim dekselet på innsiden av døren. Du må kanskje presse den langs kantene som du skyver den på plass i trekanten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62511.html

Previous:
Next:

Body Shops