Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan male en glatt pels på Metal

Metal kan være en av de mest utfordrende overflater for gjør-det-selv å male på grunn av sin slanke, glatt tekstur. Ofte kan det være vanskelig å belegge en overflate av metall med maling uten å ende opp med løyper, drypp, og brushstroke merker. De fleste tror at nøkkelen til å male en glatt pels på metall er en stødig hånd. Men sannheten er at nesten hvem som helst kan male en glatt pels på metall hvis de vet de riktige teknikker for å ansette. Du trenger:
Blue malerens tape
Wooden røre pinne
Painter er blek eller 5-gallon bøtte
3 til 4-tommers oljebasert pensel
Mineral ånder
Rags
Oljebasert maling
Vis flere instruksjoner
en

Bruk white spirit til en ren, tørr klut. Tørk av metall å rense det og å fremme vedheft. Tillate ca ti minutter for white spirit til å fordampe helt før du fortsetter.
2

Hell oljebasert maling i en malers blek eller 5-gallon bøtte, fylle det bare omtrent halvveis. Tilsett ca en unse av white spirit for å fortynne malingen for å fremme en enklere, smidigere søknad.
3

Rør malingen med en trepinne. Rør til mineral ånder har blandet helt inn. Legg til en annen unse av white spirit hvis malingen fortsatt virker for tykk
4

Fjern dekselet til 3 -. Til 4-tommers oljebasert pensel. Dyppe pensel i den oljebaserte maling. Bruk pensel til å påføre malingen til metall. Bruk bare et lett trykk, og maling fra venstre til høyre. Ikke prøv å dekke metall i ett strøk. Gjelder bare en liten mengde maling på første strøk.
5

La metall tørke i omtrent en time og deretter bruke en annen tynt lag på samme måte som første strøk. La overflaten tørke i en time.
6

Påfør en tredje tynt lag på metalloverflaten på samme måte som de to første. Hold legge lette strøk til metallet er helt dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62378.html

Previous:
Next:

Body Shops