Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan anodize en Fullfør

Anodisering en overflate øker motstanden mot vær og korrosjon. Å anodize avslutte, er det nødvendig å være ekstremt kjent med maling kjemikalier og sikkerhetskrav når du håndterer dem. Eloksering fungerer best med aluminium og fungerer ikke bra med jern eller stål. Teksturen i overflaten endres når et metall gjennomgår anodization og resultatet er en jevn hard overflate som er idrettslig gledelig. Du trenger
Iron kar for hver kjemiske
Kjemiske hansker
Vernebriller
natriumhydroksid, natriumglukonat eller ammoniumbifluorid
Elektrolytisk løsning
Acid
Høy temperatur termometer
surhet måle strimler
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør smidd legeringer eller støpte legeringer, ved hjelp av natriumhydroksid, ammoniumbifluorid og natriumglukonat til hver del av legeringen er grundig rengjort. Denne prosessen fjerner rusk, fett og støv partikler slik at anodisering vil ha en ren overflate.
2

Vokse hardanodisering aluminium laget ved hjelp av likestrøm. En elektrolytisk løsning er nødvendig for å dyrke den anodisering lag. Den nåværende skaper en opphoping av aluminiumoksid. De fleste spenninger er mellom 15-21 volt, er høyere spenninger for tykkere strøk.
3

Løs aluminiumoksid i en sur løsning. Syren danner et belegg av nanoporer tillater elektrolyttvæsken å danne på aluminiumsubstrat. Porene vil også tillate vann og luft for å nå substratet og kan forårsake korrosjon når aluminium ikke er forseglet.
4

Monitor elektrolytt-konsentrasjon, pH, temperatur og strøm. Det er viktig å følge opp de ulike kontrollene mens du gjør en anodisert finish. Denne prosessen tar fullkommenhet og er ekstremt komplisert. Bedrifter som spesialiserer seg hardanodisering har brukt mange år på å perfeksjonere sine ferdigheter. Hvis du utfører anodization hjemme, er det nødvendig å kontinuerlig overvåke konsentrasjon, surhet, temperatur og strøm mens du utfører hvert av disse trinnene.
5

Påfør endelig syre belegg. Ved hjelp av enten kromsyre, svovelsyre eller organisk syre, mottar hver legering stykke et endelig belegg for å anodize finish. Kromsyre er en av de mest populære typer syre og blir noen ganger kalt Bengough-Stuart prosessen, som er den typen eloksering frakk fly og biler bruker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62719.html

Previous:
Next:

Body Shops