Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Auto Dent banedommeren Hand Tools

Du kan sprette ut noen automotive bulker med billig auto dent avtrekker håndverktøy som er avhengige av evnen til metall å "huske" sin opprinnelige form. Bruk disse verktøyene i områder som gir ikke tilgang til undersiden av legemet. De lar deg reparere bulker uten å fjerne paneler og boring, sliping, fylling og maling - til slutt sparer du penger på auto body butikken. Sugekoppen Auto Dent avtrekker

sugekoppen pullers er håndverktøy som består av en tøff plast eller metall grep montert på en gummi kopp som skaper et vakuum når det brukes på et flatt underlag og pumpet. Det fungerer omtrent som en vask stempelet. Den sug av disse koppene er så sterk, spesielt på tunge versjoner av verktøy, som de er også brukt til å løfte tunge glass frontruter på plass. Sugekoppen auto bulke avtrekker er tilgjengelig fra automatisk forsyning og jernvareforretninger i en rekke størrelser, fra enkle mini-kopper for små bulker som de som er forårsaket av hagl til versjoner med flere kopper, forbundet med en bru-stil håndtak, som brukes for å fjerne bredere bulker. Når du kjøper en avtrekker, matche den til størrelsen på bulke din og husk å arbeide på en varm dag når den underliggende metal av det skadede området har varmet opp, blir mer elastisk.
Hot Glue Auto Dent avtrekker

varmt lim bulke avtrekker kommer i form av et sett, vanligvis inkludert en varm limpistol, limstifter, trekke faner i en rekke størrelser, en plast blad for å fjerne limt faner og en flaske løsningsmiddel for å fjerne eventuelle limflekker. Noen kits kommer med en liten limpistol som stikker av en sigarettenneruttaket og er enkle å bruke i områder uten elektrisitet. Andre inkluderer et utvalg av lim: sterkere seg for dypere bulker, regelmessig styrke for grunnere "dings" og spesielt formulert lim som fungerer i kalde temperaturer. Hot lim dent avtrekker kits er tilgjengelig fra lokale auto forsyne butikkene.
Sink Plunger Dent Puller

Ved hjelp av en vanlig vask stempelet for å fjerne en bulk er en billig hjem reparasjon strategi som fungerer overraskende bra på noen bulker. Stempelet er akkurat det samme verktøyet du bruker for å oppheve ditt bad eller kjøkken vask: en lang trehåndtak med en stor gummi cup på slutten. Stempler er tilgjengelig fra lokale jernvareforretninger, eller i et nødstilfelle, skapet under vasken din. Husk å fukte stempelet og bruke det på en ren overflate, fri for fett og olje, for de beste resultatene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62698.html

Previous:
Next:

Body Shops