Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan endre Hodelykt på en 1998 av Grand Am

The 1998 Pontiac grand am er frontlyktene er semi-forseglet med bruker-utskiftbare pærer, noe som gjør det unødvendig å bytte hele hodelykt enhet når behovet oppstår å installere nye frontlykter. Hodelykten linsen kan brytes ned over tid, eller objektivet og lamper kan bli skadet i en kollisjon, og dermed skape behov for å endre 1998 av Grand Am sin hodelykt. Du trenger
Ratchet
Replacement hodelykt
Vis flere instruksjoner
en

slå av motoren og åpne Grand Am hette. Finn butterfly lås på den svarte panelet på toppen av førersiden hodelykt. Dreie låseknappen for hånd for å fjerne den, og løft av den svarte panelet for å få tilgang til toppen av hodelykt. Dette er ikke nødvendig på passasjersiden.
2

Fjern de to boltene på støtte stroppen bak hodelykt med en skralle eller en skiftenøkkel. Det er to bolter pr hodelykt som holder frontlykter montert på plass.
3

Trekk hodelykt frem for å få tilgang til baksiden av enheten. Ta til både av pære stikkontakter mot klokken for å fjerne dem. Ledningene er koblet til kontaktene, så dette unhooks også ledningene fra hodelykten og skiller den fra Grand Am.
4

Sett pæren kontaktene til erstatning hodelykt i de riktige sporene. Snu dem klokken og skyv hodelykt frem på fjellet sitt.
5

Sett inn og stram til de to skruene. Hvis du skifter ut førersiden hodelykt, sette dekselet tilbake på plass og setter inn og stram butterfly lås for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62760.html

Previous:
Next:

Body Shops