Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan TIG Braze Med Silicon Bronze

TIG lodding med silisium bronse filler stang skaper mindre fordreining av metalldelene du lodder. Denne reduksjonen i fordreining reduserer mengden av ferdig arbeid som kreves for å rette metall karosserideler og silikon bronse filler stang obligasjoner lett å metall som kan inneholde malingsrester eller korrosjon, minske tiden det tar å forberede metall før lodding. Når TIG lodding, må sveise maskin for å være riktig innstilt, og du må bruke riktig dekkgass for å beskytte dam av smeltet silisium bronse filler stang under lodding prosessen. Du trenger
flaske argon som dekkgass
TIG-sveiser
lær arbeidshansker
Vernebriller
4,5-tommers wire
4,5-tommers vinkelsliper
Sveising hette
Silicon bronse filler stang
Vis flere instruksjoner
en

Koble en flaske argon som dekkgass til en TIG-sveiser og sette trykket av flow meter til trykket som er angitt av silisium bronse filler stang emballasje.
2

Ta på skinn arbeidshansker og vernebriller.
3

Fest en 4,5-tommers ledning hjulet til en 4,5- tomme vinkelsliper og rense metallstykker for å fjerne det meste av maling og rust fra metall. Metallet trenger ikke å skinne, men det meste av rust og maling må fjernes fra området som skal loddes.
4

Sett på en sveise panseret og slå på TIG-sveiser. Sett TIG-sveiser til spenningen som er angitt på silisium bronse emballasje.
5

Nedre din sveise panseret og starte TIG-sveiser.
6

Feed silisium bronse filler stang inn i TIG-buen, som dekker sømmen i metalldelene. Trekk TIG langs skjøten mens du stadig mate silisium bronse filler stang inn i lysbuen.
7

La loddet medalje felles å kjøle grundig for å sikre at du ikke mottar noen brannsår fra varmt metall joint.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62527.html

Previous:
Next:

Body Shops