Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik reparerer en drar Door

Hvis bilen din dør er å dra, det er fordi minst den øverste hengselet er dårlig. Hvis ikke tatt vare på, vil dette føre til skade på det nedre hengselet og andre deler av bilen. Du må bytte ut de skadde hengsler så snart som mulig, om du trenger å forandre hele hengslet eller bare pinnen som knytter de to delene sammen. Det er best å la en profesjonell body shop ta seg av dette hvis det er mulig. Du trenger:
Jack stands eller blokker
Håndklær
Assistant
Trim stick
skrutrekker
Scribe
Punch og hammer
Wrench
Dør hengsler
hengseltapper
Vis flere instruksjoner
Forberedelse
en

åpne døren og bekrefte hvis en eller begge av hengslene er bøyd, vridd eller skadet på annen måte. Hvis bare det øverste hengselet er et problem, trenger du ikke å fjerne både hengsler og kan hoppe over trinn 3 og 4.
2

Brace døren mens den er åpen. Du trenger minst en blokk eller jekkfoten under døren, plassere håndklær på stativet for å beskytte lakken jobben. Du kan også støtte for døren med en lang kjede stressede fra et utsatt tak bjelke, men du kan ta til takke med en annen person som holder døren.
3

Koble dørens indre trim panel . Lirk av alle mindre trim paneler med en trim stick, fjern-kontroller med samme pinne eller løsne vinduet sveiv med en hekta verktøy, skru til skruene, lirke panelet av sine klipp og løft panelet av.

4

Koble fra alle elektriske kontakter innenfor døren og rute dem ut døren gjennom en av tilgang hull. Dette er nødvendig for å unngå at ledningen blir skadet bør døren uhell faller.
Reparere Door
5

Marker grensene av hengslene langs døren og kroppen side slik at du vet hvor hengslene fast i luken. Bruk en penn eller en skriver.
6

Kjør hengselpinnene ut av hengslene dersom de er årsaken til problemet. Bruk en dor og hammer på "spisse" endene av pinnene, og dette bør være den nedre enden av pinnen på øvre hengsel og den øverste enden på nedre hengsel
7

skru fra hverandre og fjern. hengslene med en skiftenøkkel, slik at assistenten har et fast grep på døren - spesielt hvis du fjerne begge hengslene. Noen biler har hengslene sveiset på eller koblet på noen annen måte i tillegg til bolter. Bare en ekspert mekaniker skal fungere på disse hengslene.
8

Fest den nye hengsel (e) på plass, installere dem på samme sted med den skriftlærde merkene som en guide. Bruk noen nye bolter som følger med den nye hengsel (e) hvis de kommer med dem.
9

Drive nye hengsel boltene i hengslene hvis nødvendig, kjører da så de peker i samme retning som tidligere hengsler.
10

Koble til alle ledninger og trim panel i motsatt rekkefølge som du fjernet alt.
11

Sjekk dørens nivå. Den øvre kanten bør justere med han overkant av fendere, og det bør ikke være mer enn 1/16 "av bevegelse når han rister på døren opp og ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62352.html

Previous:
Next:

Body Shops