Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan ta baksetene ut av en 1997 Pontiac Grand Prix SE

The 1997 Pontiac Grand Prix er baksetet er en enkel design. Fordi det bakre sete ikke inneholder en sammenleggbar skillevegg, er prosessen med fjerning ikke så vanskelig som i noen andre kjøretøyer. Det kan være lurt å fjerne baksetet midlertidig å utføre møbeltrekk arbeid på dem, eller ønsker du kanskje å permanent fjerne dem for å installere tilbehør, for eksempel lydutstyr. Spør en venn til å hjelpe deg når du fjerner den siste delen av baksetet. Du trenger
Ratchet eller skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motoren og sett på parkeringsbremsen pedal for sikkerhet.
2

Skyv de bakre setebelte stilker ned gjennom åpningen. Hvis du ikke gjør dette, vil stilkene fange i baksetet pute når du prøver å fjerne det.

Fjern de to boltene på den nederste delen mot forsetene i baksetet pute. Bruk en skralle eller en skiftenøkkel for å fjerne dem.
3

Trekk spakene langs den nederste delen av baksetet pute. Samtidig løfte pute mot fronten av Grand Prix og opp, inntil det unhooks fra gulvbordet mount. Trekk puten ut av baksetet området og sette den ned.
4

Fjern anker nøtter fra de gjennværende innlegg med en skralle eller fastnøkkel langs den nederste delen av den bakre seteryggen. Disse nøtter er synlig med puten fjernet.
5

Ta tak i bunnen av bakre seterygg og svinge det mot fronten på en 45-graders vinkel. Mens i denne posisjonen, skyver seteryggen bakover og opp for å løsne det fra kleshengere.
6

Trekk den bakre seteryggen ut av Grand Prix, gjerne med hjelp av en assistent. Seteryggen er ganske tung.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62482.html

Previous:
Next:

Body Shops