Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner baksetet på en Ford Taurus

The Ford Taurus er nedfellbare baksetet har en lett flyttbar pute. Hele tilbake seteanordning er også avtagbart, men prosedyren er litt vanskeligere. Prosessen vil ikke ta for lang (estimert tid: 15 minutter), men du vil trenge noen verktøy og en assistent for å hjelpe deg å fjerne baksetet. Hvis du har tenkt på å installere baksetet på et senere tidspunkt, bare reversere prosedyren (installere setet forsamlingen først, etterfulgt av pute). Du trenger
10mm skralle eller fastnøkkel
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

Skyv tilbake seteputen mot baksiden av Taurus. Mens skyve den bakover, løft puten opp for å hekte de to metall pinnene som fester puten til gulvbord.
2

Plasser baksetet pute på en vertikal vinkel, og trekk den ut av bilen (du sannsynligvis ikke vil trenge hjelp - puten er veldig lys)
3

Dra tappen på siden av baksetet for å senke den bakre delen av setet.. Ta tak i setet og fell den ned på gulvbordet.
4

fjerne setet bolter med en 10mm skralle eller fastnøkkel. Det er fire bolter i alle: to på hver side. Disse boltene vil bli synlig når setet er foldet ned på planken.
5

Plasser setet tilbake i sin normale posisjon (vertikalt). Med hjelp av en assistent, løfter baksetet forsamlingen fra Taurus og nøye sette den ned på utsiden av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62481.html

Previous:
Next:

Body Shops