Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Bil tegneprogram Colors

billakk Programmer er databaserte programmer som tillater brukeren å tilpasse maling valg for å avgjøre hvilken farge alternativer er tilgjengelige for deres spesielle kjøretøy. Disse programmene gir brukeren et mylder av fargevalgene som gjør det mulig for brukeren å velge akkurat den rette maling for å oppnå ønsket utseende. Klassiske farger

Siden biler ble først introdusert rundt begynnelsen av det 20. århundre, har standard farger som svart, vintage hvit og cherry red blitt tilbudt til auto kjøpe samfunnet. Disse standard kjøretøy fargene er fortsatt godt representert i datastyrte omsorg maling programmer og gir brukeren muligheten til å se hva deres kjøretøy vil se ut i både ensfarget design eller flere maling ordninger som halv og en halv design. Brukere kan velge å male den øverste halvdelen av sine kjøretøy hvite og den nederste svart eller vice versa, og kan endre opp design så ofte som de gjerne for å oppnå ønsket utseende.
Bolds
med

Fet farge stiler forbli et populært valg med nye biler samt når gjenopprette historiske kjøretøy og muskelbiler. Dristige fargevalg som elektrisk blå, neon grønn og godteri apple red fortsatt noen av de mest brukte av de dristigere farger, med andre som neon gul og arktisk blå tilgjengelig. Ofte representert fargealternativer som er ofte sett på senere modell kjøretøy design inkluderer sølv og champagne fargetoner mens muskelbiler fra 1960 og 1970 er representert i nyanser som Plum Crazy Purple og Hemi Orange.

Pastels

I tillegg til klassiske nyanser og dristigere nyanser av billakk, pasteller har sin plass i billakk programmer, som ofte inngår mykere nyanser av oransje, blått, gult og grønt. Nyanser som isblå, pandora rosa og hviske blå er omtalt sammen med alternativer som mellow gul, honning dugg grønn og lavendel. En annen populær funksjon når det gjelder pasteller i mange bil maling programmer inkluderer bruk av pearlized farger. Pearlized farger gir en candy-farget utseende og inkluderer gull eller sølv nyanser malt over solide pastellfarger som lys blå nyanser eller lys oransje nyanser samt mørkere nyanser som midnatt blues og burgunder rød.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62728.html

Previous:
Next:

Body Shops