Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan betale Bilforsikring Egenandeler

Hvis du har bil forsikring, sjansene er du har en egenandel. En egenandel er en forhåndsbestemt avgift du må betale når du filen et krav om auto er skadet. Dette er forsikringsselskapets måte å formidle noe av risikoen til deg. Du bestemmer egenandel når du setter opp din forsikring. En høyere egenandel senker dine månedlige forsikringspremier. Når du filen et krav det er en viss prosedyren du må følge når du er klar til å betale egenandelen. Ofte er dette trinnet må være ferdig før forsikringsselskapet vil betale sin del av kravet. Instruksjoner
en

Finn ut fra forsikringsselskapet hvis bilen din er et totaltap. En bil er erklært et totalt tap når reparasjonen koster lik eller overskrider den faktiske verdien av bilen. Hvis din bil er et totalt tap, vil forsikringsselskapet trekke fra egenandelen fra bilens markedsverdi eller faktisk pengeverdi (før den ble ødelagt), og sende deg en sjekk for forskjellen. Du kan bruke de pengene til å kjøpe en annen bil eller bruke det som det passer deg.
2

Ring forsikringsselskapet eller se på politikken for å finne ut hvor mye egenandelen er. Når du ordnet din forsikring, bestemte du hva egenandelen ville være. Du kan ha glemt hvor mye over tid, men forsikringsselskapet vil ha denne informasjonen. Du kan også finne det i innholdet i den harde kopi av din forsikring.
3

Gå til body shop eller bilverksted sted som har fikse bilen og betale dem. Jo før du betaler jo raskere kan du motta bilen etter alt annet er tatt omsorg, for eksempel reparasjoner og betaling fra forsikringsselskapet. Hvis den totale mengden av reparasjonsarbeidet er $ 4000 og egenandelen er $ 500, må du betale $ 500 og forsikringsselskapet vil betale $ 3500 til auto body shop.
4

Få en kvittering for din betaling. Kontroller at representanten gir deg en kvittering. Du vil være i stand til å fremlegge bevis for betalingen til forsikringsselskapet hvis nødvendig. Forsikringsselskapet kan også ringe auto body verksted for å bekrefte betalingen er gjort. De vil deretter utstede en sjekk for balansen.
5

Følg opp med auto body shop. Finn ut når bilen blir ferdig og hvis forsikringen betalingen er gjort. Du ønsker ikke bilen å bli ignorert, hvis auto body shop er over, bærer, med annet arbeid som må fullføres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62376.html

Previous:
Next:

Body Shops