Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan bruke en plast varmluftssveiser

Fabricating og reparere plast krever ofte fusing to eller flere biter av plast sammen. Herdeplast og termoplast er de to typer plast, men bare termoplast er sveises. Heldigvis, de fleste av plast som brukes i både byggingen og bilindustrien er termoplast, som sveise lett med en plast varmluftssveiser. Identifisering av den type termoplastisk dere hensikt å sveise er viktig, da hver type av termoplast har en annen sveis-og smeltetemperatur. Du trenger
Plastic å sveise
plast identifikasjon bok
Plastic varmluftssveiser
Die-jeksel med en karbid meisling tips
80-sandpapir
Plastic filler stang
Sideavbiter
Vis flere instruksjoner
en

undersøke plast du trenger å sveise. Se etter en tresifret identifikasjonsnummer støpt inn i overflaten av plastdelen. Hvis du bruker plast ark, vil identifisering skrives i overflaten av plast.
2

Finn tresifrede identifikasjonskode i plast identifikasjon bok og finne sveise temperatur for den aktuelle typen av plast.
3

Plugg i plast varmluftssveiser og vri temperaturvelgeren til den temperaturen som er angitt i plast identifikasjon bok for den type plast du er sveising. Sett plast varmluftssveiser ned og la sveiseren å varme opp til innstilt temperatur.
4

Slå på die-jeksel og kjøre spinning hardmetall langs kantene av plast som vil være sveises sammen. Hvis du reparerer et stykke plast, må du lage en 1/16 til 1/8-tommers dyp fure langs hele lengden av reparasjon.
5

Skyv biter av plast sammen slik at de avfasede endene av plastark passe tett sammen, eller justere begge sider av plast reparasjon så begge sider av reparasjonen er jevne.
6

Rens sveiseområdet med den 80-sandpapir. Holde området fritt for fett, smuss og maling. Ved sveising nye biter av plast, kan du hoppe over dette trinnet, som produksjon film igjen på plast vil ha blitt fjernet i forrige trinn.
7

Heat slutten av plast filler stang med plast varmluftssveiser, mens du varmer begge flater av plast som må sveises.
8

Legg enden av det oppvarmede filler stang på den oppvarmede delen av plast sveiseskjøten og trykk kraftig nedover på plast filler stang for å binde filler stang med plast sveiseskjøten.
9

Fortsett å påføre press på filler stang som du varmer området der filler stang møter overflaten av plast sveis joint. Bevege seg sakte slik at plasten filler stang og plast sveiseskjøten vil ha tid til å bindingen riktig. For å sikre en forsvarlig obligasjon, se området der plast filler stang møter plast sveise felles. Du vil merke en liten perle av smeltet plast ridning i front av plast filler stang.
10

Clip slutten av plast filler stang med side-avbitertang når du har nådd slutten av plast sveiseskjøten å fullføre sveiseskjøten.
11

La sveiseskjøten avkjøles før du håndterer de sveisede biter av plast, som sveiseskjøten vil være ekstremt varmt etter at det har blitt sveiset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62433.html

Previous:
Next:

Body Shops