Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Sett Body Mount Replacements på en lastebil

Ettersom tiden bærer på, og biler får flere miles på dem, deler begynner å brytes ned og slites ut, spesielt de som er laget av gummi. På et kjøretøy som har organ-on-ramme-konstruksjon, så som en lastebil eller eldre bil, da gummilegemet monteringer begynner å slites ut, både rammen og legemet vil ta mer misbruk enn vanlig, forårsaker skade i prosessen. Erstatte disse festene er ikke vanskelig, men det er litt skremmende i begynnelsen. Du trenger
Målebånd
Penn og papir
1/2-inch skralle og socket satt
Jack
2-tommers skjerm med høy, to meter lang tre blokk
Replacement Kroppen monterer
Vis flere instruksjoner
en

Bruk målebånd for å bestemme avstanden mellom bunnen av rocker på førerhuset og rammen på flere forskjellige steder, og skrive disse tallene ned med penn og papir. Når du løfter kroppen til å sette på festene, kan du flytte alt ut av stilling litt. Å ha disse tallene vil gi deg beskjed hvis du trenger å flytte eller justere kroppen på noen måte.
2

Finn alle kroppens monteres på lastebilen. På de fleste lastebiler, sengen er boltet direkte til rammen slik at det ikke er noen mounts å bekymre seg. I stedet er det monteres på undersiden av kjernen støtten og rundt førerhuset. Finne alle disse festene og skru fra hverandre alle av dem på den ene siden av kabinettet med 1/2-inch skralle og socket.
3

Plasser tre blokken på jack og plasser jack under førerhuset ved siden av kroppen mount. Løft opp kontakten til de tre blokker i kontakt med rocker så jekke den opp til du kan se kroppen er slått av fjellet ved om en 1/2 cm.
4

Løft kroppen montere ut av aksjen ramme mount og skyv i erstatning mount. Avhengig av alderen på lastebilen, kan det hende du må løfte kroppen enda mer med jekken på plass i stativet. Når den er i, senke jekken og løst træ bolt inn i kroppen mount slik at den er der for justering, men ikke nok til å faktisk bolt mount på plass.
5

Gjenta trinn 3 og 4 for Hvert feste på hver sin side av hytten, inneholder kjernen støtte. Når dette er gjort, skru ned alle festene på den siden med 1/2-inch skralle og socket, og gjenta trinn 2 til 4 på den andre siden av lastebilen.
6

Sjekk dine målinger på puten og papir mot det ferdige prosjektet ved hjelp av målebånd. Hvis den er av i en eller annen retning, løsne kroppen mounts og skyv drosje til justering. Når det er riktig, stram alle av taxi bolter ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62396.html

Previous:
Next:

Body Shops