Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan endre Sidemarkeringslykt på en 2003 Toyota 4Runner

De sidemarkeringslykter for en 2003 Toyota 4Runner er installert i frontlys boliger i øvre ytre hjørnet, bør du trenger å endre én. Det er mulig å erstatte en av de lyspærer mens huset fremdeles er installert, men det pære-uttakene kan være vanskelig å nå. Hvis du er villig til å ta ekstra tid og krefter på å fjerne frontlys boliger, vil det gjøre sidemarkøren pære lettere å koble fra og erstatte. Du trenger
Wrench
skrutrekker
Floor jack
Tire jern
Side-markør lyspære
Gummi eller latex hansker
Vis flere instruksjoner
Endre Lett
en

Vri lyspæren socket for side-markør lyspære mot klokken, og trekk den ut.
2

Trekk lyspæren ut av stikkontakten.

3

Skyv ny pære i kontakten til den er helt inne Bruk hansker når du håndterer pære for å unngå å få naturlige oljer på glasset.
4 < p> Sett kontakten inn i frontlys bolig og vri den med klokken. Pass på at pilen trykt på socket linje med prikk på huset.
Fjerne frontlys Housing
5

Koble fra lastebilens negative batterikabelen.

6

Lirk av de seks beholde faner for støtfangeren dekselet med en skrutrekker og løsne de seks klør på undersiden for å fjerne støtfangeren dekselet trim panel.
7

Koble fra alle elektriske kontakter for lyspærer. Skru den lille, tynne trim stykke mellom støtfanger dekke og frontlys boliger.
8

Løft høyre eller venstre enden av lastebilen (den enden har huset du fjerne) med gulv jack, ta av hjulet med dekk jern og løsne den indre fender splash skjold ved å fjerne sine push-pins
9

Fjern øvre og nedre bolter for frontlys boliger med en skiftenøkkel -. det nedre bolt er tilgjengelig gjennom fender godt -.. og fjern bolig
10

fjerne og erstatte sidemarkøren pære som beskrevet i punkt 1
11

Installer frontlys boliger tilbake på lastebil og bruke sine bolter med skiftenøkkel, og koble de elektriske kontaktene.
12

Koble til fender splash skjold, hjul og all støtfanger dekker ved hjelp av sine fester. Senk bilen av jekken og koble til batteriet kabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62532.html

Previous:
Next:

Body Shops