Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan ta av en bildør

Fjerne en bildør fra kroppen varierer avhengig av nøyaktige året, merke og modell. Det er noen nyere modeller hvor døren ikke kan fjernes med unntak av en profesjonell. I alle fall, blir døren ikke bare montert fast på rammen ved dens to hengsler. Det er ofte ledninger som går fra bilen til døren at du også må ta vare på. Du vil trenge mye garasjeplass å jobbe i og en assistent til å hjelpe deg. Du trenger
Wrench
Trim stick
skrutrekker
Punch og hammer
Vis flere instruksjoner
en

Koble bilens negative batterikabelen hvis døren er utstyrt med alle elektroniske enheter som strøm sluser og vinduer.
2

Lirk av alle små trim paneler og rammer fra døren indre trim panel med en trim pinne, inkludert vinduet /lock-kontroller hvis utstyrt (koble kontrollene 'elektriske kontakter). Hvis døren har en manuell vindusreferanse, gni en fille bak det å løsne den.
3

Skru alle trim panelets skruer med en skrutrekker og deretter lirke den av sine klipp med trim pinne. Løft panelet utenfor døren og koble flere elektriske kontakter.
4

fôrer noen ledninger som finnes i døren ut gjennom tilgangen hull i kanten nær hengslene. Dersom ledningen er kontaktene er innenfor døren, kople dem først.
5

Har en annen person grip tak i døren på toppen og støtte den mens du arbeider på hengslene som beskrevet nedenfor.

6

Skru hengslene boltene på dørens side med en skiftenøkkel hvis døren har hengsler som kan fjernes.
7

Drive ut hengselpinnene forbinder de to delene av hengslene hvis du ikke kan skru fra hverandre hengslene. Bruk en dor og hammer og drive pinnene på sine spisse ender.
8

Trekk døren bort fra karosseriet med assistentens hjelp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62603.html

Previous:
Next:

Body Shops