Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte Været Seal på en bildør

De værtetninger på bilen din spiller en viktig rolle i den generelle komforten av kjøretøyet. Jada, de holder regn og vann inn i interiøret i bilen din, men de kan også holde ned vindstøy og kan stille bilen når du kjører nedover veien i fart. Hvis disse værtetninger går ut, som har en tendens til å skje med en eldre bil eller en restaurering, så de bør byttes. Ellers risikerer du å skade innsiden av bilen også. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 1996 Honda Civic, men prosessen er lik for andre kjøretøy. Du trenger
Replacement vær segl
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren og finne været segl. Dette går rundt hele omkretsen av inngangspartiet til det indre, og er fremstilt av svart gummi. Finn søm i været segl, som ligger på bunnen av døren, rundt midten.
2

Trekk av den ene siden av tetning med hånden din, og deretter jobbe din vei rundt hele dør, trekke molding ut fra hele interiøret. Legg merke til at forseglingen går på en kanal for sheetmetal som stiger opp fra sømmene, så dette er hvor den nye molding går.
3

Legg den nye molding ut på bakken og innkalling figurene bygget inn i den. Utskiftningen støping er formet for et bestemt kjøretøy, så det vil ha hjørnene på de riktige stedene. Velg ett av disse hjørnene og hold støping av den delen, og skyv den inn på kanalen på hjørnet av døren.
4

Jobb deg rundt støping, skyve den inn i hjørnene langs måte, inntil sømlinjer opp i bunnen av porten på nytt. Bruk vanlig skrutrekker for å brette den nye støping bak noen plast paneler om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62390.html

Previous:
Next:

Body Shops