Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan male en Fiero

General Motors Pontiac Fiero er en sportsbil som kom ut mellom 1984 til 1988. Selskapet gjorde mindre enn 400.000 Fieros, og i dag bilen har noe av en kultstatus. Male bilen selv krever dyktighet med en spray pistol og et egnet sted til å utføre oppgaven. Du trenger:
Paint pistol
Sander
Tape
Gamle avis
Paint
Degreaser
Clean kluter
Vis flere Instruksjoner

1

Leie en maling pistol og kjøpe nok maling til å fullføre oppgaven. Når du går til auto paint shop, søke råd fra de ansatte, slik at du vet nøyaktig hvor mye maling du kommer til å trenge.
2

Vask bilen for å være sikker på at det er fritt for støv og skitt. ​​
3

Park bilen i en egnet rent og tørt sted. En garasje er ideelt, men du bør dekke noe som du ikke kan flytte ut av veien. Du bør tillate en avstand på tre meter rundt bilen.
4

Forbered Fiero for maling ved forsiktig sliping hele bilen. Den effekten du er ute etter er å skrapemerker det opp litt, ikke fjerne den eksisterende lakken. Denne prosessen vil gjøre den nye malingen holder seg bedre. Du bør ikke bruke en primer på Fiero din, med mindre du har betalt ekstra penger og investert i en katalysert primer. Hvis du prøver å bruke en vanlig en, vil den nye malingen ikke holder seg til bilen.
5

Tørk bilen over med de-greaser å sørge for at bilen er helt ren.

6

Dekk alle hjul, vinduer og trimme med avis og tape.
7

Bland malingen i henhold til produsentens instruksjoner og fyll maling pistol. Tape flere biter av avisen mot en vegg og praktisere maleri bevegelse til du er fornøyd med prosessen og trykket.
8

Påfør flere tynne lag med maling i en feiende bevegelse slik at hvert strøk tørke før å sette på den neste. Det er viktig å bruke tynne lag, slik som å unngå sannsynligheten løyper.
9

La malingen tørke og deretter bruke den øverste klarlakk på samme måte.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62822.html

Previous:
Next:

Body Shops