Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan å holde fuktigheten ute Når Auto Maleri

Sette ned en fin maling jobb på det prosjektet bil du har jobbet med er hardt nok uten å ha forverring av luft linje forurensninger ødelegger det. Hindre fuktighet og olje forurenser luft linje og deretter din maling jobb er alt et spørsmål om å ha det rette utstyret og bruke den riktig. Nøkkelen til å holde fuktighet ut av luftledning er å skille fuktighet fra luften inn din maling pistol med en in-line luft vannutskiller og filter. Du trenger
Veggmontert in-line luft vannutskiller og filter
Mini verktøy montert in-line luft vannutskiller
Ren, tørr luft slange
Vis flere instruksjoner

en

Finn en passende stilling for å montere veggmontert in-line luft vannutskiller og filter enhet i din lufttilførsel linjen et par meter fra luftkompressor selv. Denne enheten vil fjerne det meste av fuktigheten fra din lufttilførsel linje og vil også fjerne alle andre forurensninger og forlater deg med en fin, ren lufttilførsel til ikke bare spray pistol, men de andre verktøyene.
2

Monter verktøyet montert mini in-line luft vannutskiller mellom maling pistol og ren, tørr luft slange du vil bruke bare for maling. Denne mini luft vannutskiller vil fjerne de siste rester av fuktighet som kan være i lufttilførselen linje like før det går inn i pistolen.
3

Åpne avløpet petcock ventilen på kompressoren til drenere eventuelt vann fra kompressoren tank. Lukk ventilen når vannet er drenert.
4

Test din nye fukt-fri lufttilførsel linje for å sikre at det er lekkasje-fri og at filtrene og separatorer fungere riktig i henhold til sine instruksjoner. Begynner å male.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62346.html

Previous:
Next:

Body Shops