Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik installerer Dører i Trucks

Hvis dørene på din pickup lastebil er skadet, må du installere nye. Hver modell av lastebilen vil kreve en dør av forskjellig størrelse og form, så sørg for at du får riktig dør. Du vil også trenge minst to personer til å fjerne og installere enten en vanlig dør eller bakluken. I tilfelle av en vanlig dør, har en profesjonell ta seg av det hvis det er mulig. Du trenger
Assistant
Jack står
skrutrekker
Trim stick
Wrench
Punch og hammer
døren eller bakluke
hengseltapper
Vis flere instruksjoner
Fjerne en dør
en

Åpne den opprinnelige døren. Fest den med minst bukker under døren og en assistent klar til å holde på den når den er koblet fra.
2

Se etter noen ledninger som går fra lastebil inn døren. Hvis det er noen, må du fjerne dørens indre trim panel slik at du kan komme til ledningene. Koble fra lastebilens negative batterikabelen først som en forholdsregel.
3

Fjern trim panel om nødvendig ved å løsne alle mindre trim paneler med en trim pinne, skru ut skruene og løfte panelet av sine klipp. Du trenger også å fjerne vinduet sveiv, gni en klut mellom sveiv og panelet for å løsne sveiv er klippet
4

Koble fra alle elektriske kontakter som er innenfor døren og trekk ledningene. ut gjennom hva tilgangshullene de blir rutet gjennom.
5

Koble døren fra karosseriet. Om hengslene er boltet på plass, markere sine posisjoner med en skriftlærd og fjerne sine bolter. Hvis de er sveiset på, drive ut hengselpinnene med en dor og hammer.
6

forsiktig ut døren og sett den til side med assistentens hjelp.
Installere en dør
7

Installer hengslene til den nye døren - hvis de skal være boltet på - ved hjelp av den skriftlærde merkene fra den gamle døren som en veiledning. Om hengslene er sveiset på, døren halvdelene av hengslene må allerede være på plass. De bør bare sveiset på av en profesjonell.
8

Plasser den nye døren ved enten fôr opp hengslene på døren med den skriftlærde merker på rammen eller kø hengselpinnen hull for alle deler på hengslene. Balansere døren på bukker mens assistenten holder den på plass.
9

Koble hengslene. Hvis de trenger å være boltet på, stille opp hengslene med den skriftlærde merker på dørkarmen og fest skruene. Hvis de trenger hengseltapper, kjøre hengselpinnene inn i hullene med dor og hammer. Koble den øvre hengsel først.
10

Route noen ledninger inn døren gjennom de riktige tilgang hull og koble den til de nødvendige elektriske kontakter. Fest dørdekslene til den nye døren i motsatt rekkefølge av fjerning sin.
Installere en bakluke
11

Åpne bakluken og ta sine beholde kablene ved å løfte våren retainer av pinnen.
12

Nedre gate til høyre hengselstift med den flate siden på linje med åpningen i hengslene kontakten på gate. Løft kontakten av hengslene og har din assistent støtte vekten mens du trekker den venstre hengselpinnen ut av stikkontakten i lastebil kroppen.
13

Installer den nye bakluken ved å sette venstre- side hengselpinne inn i kroppens hengsel stikkontakt. Linje opp bakluken 'høyre side hengsel kontakten med pinnen på kroppen og bruke hullet i kontakten for å feste den til pin.
14

Koble bakluken er støttemurer kabler til sine pins på kroppen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62354.html

Previous:
Next:

Body Shops