Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Sveis Polypro Plastic

Polypropylen er mye brukt i bygg-og bilindustrien. Når sprekker eller brudd utvikle seg i en komponent laget av polypropylen, kan det hoppet området generelt skal sveises. I likhet med andre sveisemetoder, er det prep arbeid involvert for å sikre at sveisen har riktig mengde penetrasjon, styrke og integritet. Fikse polypropylenet innebærer rengjøring sveiseområdet for å fjerne forurensninger og beveling sidene av sveiseskjøten. Riktig skråflater må utføres til en tilstrekkelig dybde for å tillate at sveisen til å trenge inn i minst halvparten av tykkelsen av polypropylenmateriale. Du trenger
Håndholdt plast sveiser
Knife
Emery klut
Clean fille
Tenger
Tacking tips
tilgang tips
Polypropylen filler stang
Wire cutters
Vis flere instruksjoner
en

Plugg inn håndholdt plast sveiser og sett temperaturen til 575 grader Fahrenheit. Skyv overvinne tips til et luftuttak munnstykket av plast sveiser. La sveiseren å varme opp mens du forbereder forbindelse.
2

Bevel begge sider av sveiseskjøten med kniven. Plasser kniven mot den ene side av skjøten. Trekk kniven mot deg, med knivbladet vinklet vekk fra kjøreretningen og knivbladet i en 30 graders vinkel i forhold til materialet. Bruk lange jevn slag for å holde en jevn konisk langs hele lengden av sveisen. Fortsett slik til du har en skråkant som er halvparten av materialet tykkelse dyp. Utføre den samme skråkant på den andre siden av sveiseskjøten.
3

fjerne urenheter fra sveiseskjøten ved å lett rense begge sider av sveiseskjøten med et stykke smergel. Tørk området med en ren fille for å fjerne løse partikler omgir sveiseskjøten. Skyv de to bitene av polypropylen sammen, stangar kantene stramt.
4

Hold sveiser, med overvinne tips liggende flatt på begge kantene av polypropylen. Med et lett trykk, drar overvinne tips langs skjøten i en bevegelse for å sikre sveiseskjøten. Fjern overvinne tips med tang og sette spissen på et område som ikke vil bli skadet av varme spissen.
5

Fest hastigheten tips med tang til luft uttaket av plast sveiser. La spissen for varme temperaturer.
6

Sett en lengde av polypropylen filler stang inn hastigheten tips. Plasser plast sveiser mot sveiseskjøten. Når polypropylen flytende, mate filler stang inn i sveiseskjøten som du trekker plast sveiser langs sømmen. Undersøke sveiseskjøten som du trekker sveiseren. En skikkelig sveis felles vil ha en liten dam av smeltet polypropylen foran filler stang og langs begge sider av filler stang.
7

Skjær av enden av filler stang med wire cutters etter den sveiseskjøten er fullført. Gjør flere passeringer på tykkere materiale til å fylle den skrå delen av sveiseskjøten. Du trenger ikke å utføre noen ekstra prep arbeid mellom passerer.
8

La sveiseskjøten helt avkjølt før du bruker noen belastning for den sveisede området.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62309.html

Previous:
Next:

Body Shops