Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan få GM Paint Codes

Utføre mindre kropp arbeid på biler er innenfor rekkevidden av noen. Reparere en liten ripe selv krever kun minimal legwork forhånd. Det første du trenger er malingen koden for din bil eller lastebil. Finne maling koder for GM biler er spesielt lett og forstå koden er ikke mye vanskeligere. Med koden i hånden, kan du bestille nøyaktig skyggen av maling som trengs for å dekke det scratch. Du trenger
Lommelykt
Penn og papir
Vis flere instruksjoner
en

Locate Tjenesten DELIDENTIFIKASJON klistremerke på din GM kjøretøy. De små rektangulære klistremerke vil vanligvis være sølv eller hvite, og kan være i en rekke steder på kjøretøyet. Hvis kjøretøyet er en pickup lastebil, se i hanskerommet først da dette er den vanligste plasseringen for Tjenesten Parts ID klistremerke. Andre vanlige stedene omfatter reservehjul cover, i reservehjul-brønnen under koffertlokket, stammen gulvet eller inne i bildøra.
2

Finn maling koden på Tjenesten Parts ID klistremerke . Malingen koden starter med BC /CC U etterfulgt av et tall. BC står for Base Coat mens CC står for Clear Coat. U står for Øvre og kan bli etterfulgt av en L (på to tone modeller), som står for Nedre farge.
3

Record nummeret for referanse og bestilling. Med den i hånden, kan du kjøpe riktig nyanse av maling for GM kjøretøy for DIY kroppen fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62308.html

Previous:
Next:

Body Shops