Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Dentless Paint Repair Verktøy

Mange bulker kan repareres uten å erstatte et panel eller ved hjelp av filler og maling. Utdannede teknikere kan bokstavelig talt dytte eller suge, bilens kroppen jobbe tilbake på plass ved forsiktig masserer bulk fra baksiden, noen ganger uten engang å ta den skadede panelet av bilen. Denne teknikken kalles "dentless maling reparasjon", selv om den mest brukte betegnelsen er "paintless bulke reparasjon." Den bruker spesialutviklede verktøy som kan fjerne dings og bulker opp til størrelsen av en fotball uten å måtte sand, fyll eller male. I bulker der biler lakken er skadet, kan du fortsatt bruke dentless maling reparasjon verktøy, og bruke maling til å retusjere området. PDR Rods

Paintless bulk fjerning (PDR) stenger er standard PDR verktøyet. De er designet for å være slank nok til å passe bak bilens karosseri og sterk nok til å presse bulke ut. De produseres i forskjellige størrelser og former for å tilpasse seg hver bulk type. Du kan velge mellom et hagl stang, en dobbel bøy stang, en krok stang -. Alle fra størrelser fra 48 inches til 1/2 cm
Wire Tools

Wire verktøy er brukt på en lignende måte å PDR stenger, men er reservert for små bulker i områder som er vanskelig å få tilgang til, for eksempel honeycomb hetter.
limstift Guns

limstift våpen er et relativt nytt verktøy i PDR teknikere verktøykasse. Limpistol stikker en spesialdesignet fanen til det skadede panelet. Du kan deretter bruke en modifisert lysbilde hammer å løfte fanen, og med det, bulk. Det fungerer bra på fast og nonflexible paneler, men er ikke så effektive på flat åpen stil paneler som et bilens panser.
Dent Lys og refleks

lykter og reflekser er brukes til å finne den nøyaktige plasseringen av bulk. Ofte hovedproblemet en PDR tekniker har er å se hvor bulk er, spesielt med små hagl bulker. PDR lykter og reflekser hjelpe deg å se nøyaktig hvor bulke ligger og hvor du bør legge press.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62818.html

Previous:
Next:

Body Shops