Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Mix 2K Primer

To-pack primere blir ofte brukt i bil reparasjon industrien og de brukes til kjøretøyer for flere ulike grunner. På grunn av deres høye faststoff-innhold, to-komponent-primere er i stand til å produsere en høyere byggingen som bidrar til å oppnå en flatere maleri overflate etter at det har blitt gnidd ned. Etsning egenskaper også bety at to-pakning primere vil holde lettere til reparasjoner og bart metall. En god to-komponent primer vil også frastøte fuktighet og lindre risikoen for korrosjon i lange perioder av gangen. Du trenger:
Latex hansker
To-komponent primer
støttet herder
Tynnere
Mixing potten
Metal røring stokk med blandingsforhold markeringer
generelle formål klut
Paint filter
Paint spray pistol
Cellulose tynnere
Vis flere instruksjoner
en

alltid bruke gummihansker før håndtering løsemiddelbasert maling eller primer produkter. Sjekk datoene på etiketten på primer mot teknisk datablad gitt for å sikre at produktet ikke har overskredet den anbefalte lagringstiden.
2

Fjern metall-tetning på tinn av to-komponent primer og ta av lokket. Ta en metall målestav og rør primer kontinuerlig i flere minutter. Dersom to-komponente primere har vært lagret over lang tid, vil den høy-faststoff innhold synke til bunnen av formen og produktet bindemidler vil flyte til toppen. Ikke stopp omrøring til hele innholdet i tinn har fusjonert. Når primeren er brukbart, fjern røring stokk og tørk rent med en generell klut.
3

Ta en blanding pott og sjekke inn for å sikre at det ikke er noen avfallsprodukter fra tidligere jobber . Forurensning kan føre til dårlig vedheft og langsomme tørketider. Stryke innsiden av potten ren med et stykke av generell klut fuktet med cellulose tynner hvis hvilke som helst materialer som er til stede. Ta målestav og plasser den stående mot innsiden av potten med forholdet merkene vendt utover.
4

Se det tekniske databladet for å etablere blandingsforholdet. De fleste to-pakning primere er blandet i forholdet 3:1 eller 4:01 med en kompatibel herder. Det er nærværet av to separate pakninger (i dette tilfellet, tennsatsen og herder) som gir to-komponente materialer deres navn. Etablere hvor mye blandet materiale du trenger før du fortsetter.
5

Kontroller venstre hånd markeringene på målestav og velge en relevant tall som gjenspeiler hvor mye materiale du trenger. Mest blande pinner er separert i målinger av en tiendedel av en liter, hvis du trenger en halv liter mengde primer, velger du tallet 5 på stirring pinne. Hell i primeren forsiktig til den når det nivået du trenger. Slutt å helle, sett på lokket og lagre primer bort trygt for fremtidig bruk.
6

Ta herder og sjekk merkingen som går gjennom midten av målestav. Hvis du har strømmet nok primer til miksing potten for å nå nummer fem på venstre hånd tegninger, må du helle i nok herder til det når nummer 5 på midten av pinnen. Når tilstrekkelig herder har blitt lagt til, sette hetten på tinn av herder og oppbevare trygt.
7

å etablere flyt gjennom maling spray pistol, kan en liten mengde tynner legges. Den høyre side av målestav vil få markeringer ved 5 prosent intervaller. Erfarne malere vil vanligvis legge tynnere til et nivå på ca 10 prosent, men dette kan variere litt i henhold til pistol oppsett og sprøyting handlinger.
8

Rør primer, herder og tynner kontinuerlig til alle tre produktene har fusjonert. Tørk målestav rengjøre og helle ut innholdet i blande-potten i maling pistol, ved hjelp av et filter for å fjerne eventuelle klumper eller biter av grus. Vask miksing potten rengjøre med cellulose tynner til slutt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62817.html

Previous:
Next:

Body Shops