Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik installerer en Emblem på en Mercedes Hood

Hetten emblem på en Mercedes-Benz er en ikonisk symbol for kjøretøyet. Dessverre er det også et mål for tyver, som noen vil ønske emblemet nok til å ta den. For å opprettholde din Mercedes 'showroom tilstand, vil det være nødvendig å erstatte denne emblem hvis det ble faktisk fjernet. Dette er en grei prosess som tar omtrent 10 minutter å fullføre. Du trenger
lange nebbtang
Replacement emblem
Vis flere instruksjoner
en

Åpne opp panseret på din Mercedes. Se under hetten og lokalisere inngangspanelet for symbolet, som er plassert mot fronten av hetten, ved risten. Finn de bar-formet klipp som holder emblemet på plass, samt bar-formet hull i panseret.
2

Sett nålen-nese tang inn i hullet og bruke dem til å holde bar-formet klipp godt sammen, så vri klippet 90 grader med klokken, til bar-formet klipp passe gjennom tilgang hull i panseret. Trekk restene av det gamle emblemet ut av panseret, med den andre hånden.
3

Hold den nye emblem på panseret, slik at klippene er på linje med sporet i hetten . Skyv klipsene på plass før de går gjennom hullet. Hold panseret emblem med en hånd og slå klippene 90 grader, inntil tilgang hullet og klipp danne en "+" tegn. Se på toppen av hetten og kontrollere at emblemet er rett. Lukk panseret av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62552.html

Previous:
Next:

Body Shops