Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte Nissan dørhengslene

Hvis en dør på din Nissan kjøretøyet ikke har riktig justering eller Wiggles overdrevet, er det sannsynlig hengslene må erstatte. En god test er å åpne døren og løft det opp og ned uten å løfte karosseriet, hvis døren har minst 1/16 tomme av overdreven lek, må du endre hengslene. Skifte hengslene er ikke en lett oppgave, og er best overlatt til fagfolk. Å gjøre det selv vil kreve minst to personer og utvise forsiktighet for å ikke skade ledninger og andre komponenter innenfor døren. Du trenger:
blokker eller bukker
Håndklær
Pen
Wrench
Dør hengsler
Punch og hammer
Vis flere instruksjoner
1

Åpne døren og støtte den. Plasser bukker eller blokker å stå døren på - sted filler på stands /blokker for å hindre skrape maling - og har en assistent brace døren for å holde den på plass. Siden du har en annen person til å holde døren, har dine erstatning hengsler klar for rask utskifting.
2

Marker overflaten av døren og dørstolpen der hengslene er plassert med enten en penn eller en skriftlærd . Disse markeringene bør brukes som en guide for å installere de nye hengslene.
3

Koble bolter koble hengslene til døren og karosseriet ved hjelp av en skiftenøkkel. Hvis du bytter ut begge hengslene på en dør, kobler den nedre hengselet først. Har din assistent opprettholde døren posisjon som du fjerner hengslene.
4

Koble erstatning hengsler på kroppen og dør, og starter med den øvre hengsel og bruke nye bolter hvis mulig (hengslene bør komme med bolter). Om hengslene er i to deler - en for døren og en annen for kroppen -. Bruker de gamle hengslene som en guide for å se hvilken brikke går på hvilken side
5

Fest de to delene av hengslet med sin hengseltapp hvis nødvendig. Kjør pinnen inn er hull i hengsler med en dor og hammer. I de fleste tilfeller de øvre hengsel pin peker nedover mens de lavere peker nedover
6

Test døren og hengslene ved å fjerne stands /blokker og løfte døren opp og ned;. Det bør ikke flytte mer enn 1/16 av en tomme. Lukk døren og sørg for at den øverste enden ordentlig på linje med toppen av fendere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62347.html

Previous:
Next:

Body Shops