Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik bruker du en DA Sander for Oppskrapinger Paint

en Dual Action (DA) sander sand i både sirkulære og elliptiske mønstre. Den elliptiske mønsteret reduserer meisling når du sliper materialer med grovt sandpapir eller slipeplater. Denne funksjonen gjør også slitasje maling for maling lim selv, noe som resulterer i en høyere kvalitet siste strøk med maling. Ved hjelp av en DA sander på større flate reduserer tiden det tar å skrapemerker malingen, men du bør ikke tvinge kanten av et DA slipepad inn i trange hjørner. Denne bevegelsen vil huljern metall og kan føre til at sander å sparke bør slipeskiven fange en rå kant. Du trenger
Oppvaskmiddel
Plast fat
Vann
Clean filler
Dual-eksentersliper
Gummi slipedisk
240-sandpapir
Vis flere instruksjoner
en

Hell omtrent en teskje oppvaskmiddel i en plastbøtte. Fyll bøtte halvfull med varmt vann.
2

Tørk av malt overflate med en ren klut fuktet i såpevann. Sørg for å fjerne alle rester fra den malte overflaten. Små partikler skape dyp huljern i malte materialer under sliping prosessen. Denne feilen skaper mer arbeid fordi de huljern kreve sparkel og sliping for å fjerne fra materialet.
3

Hold låseknappen eller plasser nøkkelen som følger med DA sander på sander er gjenget spindel . Snu gummi slipedisken klokken for å træ pad på DA sander.
4

Sikre et stykke 240-sandpapir til gummi backing pad. Hvis slipedisk bruker "krok og loop" metoden for å sikre en slipepad, sikre krokene på slipedisken og ledd av sliping plate inneholder ingen rusk før du kobler de to delene sammen.
5 < p> Hold pusseskiven to inches fra overflaten av malte materialet. Trykk på avtrekkeren for å aktivere slipemaskin og med lett press sand over den malte overflaten. Stopp sliping når malingen har en jevn, flat overflate (ingen glans).
6

Tørk av slitte overflaten med en ren klut for å fjerne maling støv fra malte materialet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62582.html

Previous:
Next:

Body Shops