Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan bli kvitt Orange Peel Fra Car Paint

Orange peel i billakk er veldig irriterende å si det mildt, og hindrer den sanne flat glans lakken har å tilby, og er en svært vanlig situasjon med mange nye maling jobber. Årsaken til appelsinskall kan være over spray, eller muligens feilaktig temperaturer mens maleriet fant sted. Du trenger
Wetable sandpapir, 1000 til 1500 og 2000 grit
spann med vann
Noen dråper vanlig oppvaskmiddel
Riktig størrelse fleksible pusseklosser
Misting sprayflaske
rubbing compound, fine eller svært finkornet
Strøm buffer med frotté og ren ull huer
Ren bomull filler eller heavy duty papirhåndklær
Malere eller maskeringstape
Vis mer Instruksjoner

en

Sett opp bøtta med vann og tilsett noen dråper oppvaskmiddel. Gjør det samme for din sprayflaske.
2

Pakk pussekloss, bruke minst aggressive sandpapir først, noe som ville være 2000 grit, og liberalt dyppe i vannet og også spray overflaten som skal våt slipes.
3

Begynn å sand i jevne tak med lett trykk opp og ned eller på tvers fra side til side bestemt område av appelsinskall. Begrense deg til et område på ca 12 x 12 inches til å begynne med. Overflaten og kropp panel må være våt til enhver tid, eller du risikerer permanent skrape maling.
4

Tørk vannet av overflaten regelmessig med håndkle slik at du kan se hvor du er på , alltid være forsiktig at du ikke sand for dypt og begynner å fjerne malingen. Unngå også å slipe noen kanter i det hele tatt. Det er veldig lett å fjerne maling fra en kant. Du kan også vurdere å sette malere eller maskeringstape over kantene for å være sikker på at de ikke slipes.

Hellakkering og dyppe papir og fortsette på etter behov. Som du våt sand vil du bli dulling overflaten av maling, men ikke bekymre deg, vil du ta glansen av når du bruker rubbing compound senere.
5

Flytt ned til grovere grus av 1500 og muligens ned til 1000 grit hvis 2000 grit papiret ikke skjære gjennom appelsinskall og flate ut malingen. Aldri bruke noe grovere enn 1000 grit på maling. Det er best å jobbe med de finere havregrøt og sand lenger enn å prøve å kutte raskt med en tyngre grus. Hensikten er å forsiktig flate ut malingen.
6

Finish av med 2000 grit, som vil eliminere eventuelle riper hvis du brukte en tyngre grit når som helst. Det er OK hvis det fortsatt er litt lys appelsinskall venstre siden rubbing compound vil også redusere peel som det flater ut maling.
7

Bruk rubbing compound å bringe maling skinne tilbake etter den våte sliping. Det vil også ytterligere redusere appelsinskall som det flates ut malingen. Bruk frotté panseret og påfør en liten mengde sammensatte på panseret og også på panelet. For om en 12 x 12 tommers delen vil du bare trenger ca en teskje av sammensatte.
8

Arbeid det sammensatte i panelet, som arbeider i sirkulære bevegelser, alltid holde buffer bevegelse. Innen øyeblikk bør du begynne å se at lakken skinner komme tilbake. Stopp ofte og tørk av overflødig sammensatt slik at du kan se hvor du slapp og hvor du trenger å jobbe videre. Hold deg unna alle kanter som du buff og la på eller søke nye malere eller maskeringstape over kantene for å sikre at du ikke går over dem. Bufferen kan fjerne maling fra en kant umiddelbart. La aldri pad for å gå tørr, slik at du ikke risikerer å brenne lakken.
9

Fortsett til buff med sammensatte behov uten å kutte for langt inn i malingen, og når du er fornøyd, legger på ull panseret og du kan glasur over malingen uten sammensatte veldig lett bare for å bringe tilbake en høy glans. Hvis appelsinskall forblir du kan bestemme seg for å gå tilbake og våt sand igjen å følge opp med middelet.
10

Påfør et nytt lag med voks. Sliping og sammensatte har fjernet noen voks beskyttelsen du kan ha hatt. Et nytt lag med din favoritt voks vil trolig være i orden nå, men hvis malingen fortsatt er frisk og ikke helt herdet, ønsker du å holde seg borte fra å bruke noen voks med silikon i dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62596.html

Previous:
Next:

Body Shops