Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte en 2000 Ford Taurus bakhjulnavet

Hjulet hub er der bremsene og selve hjulet er montert på den bakre enden av Ford Taurus. På 2000-modell, er navet koblet til hjullager, som er forseglet og ikke krever vedlikehold. Du må bytte hub hvis den vedlagte lagermontering blir støyende eller utvikler overdreven lek. Du vil trenge masse garasjeplass til å utføre vedlikehold av dette kaliber, og du bør snakke med mekaniker din først. Du trenger
bremseklosser
Jack
Jack står
Tire jern
Wrench
Beholde mutter
Grease cap
Vis mer Instruksjoner

en

Hev bilens bakende og støtte den på bukker, deretter blokkere forhjulene og fjerne bakhjulet for navet du skal fjerne.
2

Fjern bremsekalippernes hvis bakhjulene har bremseskiver ved å fjerne sine bolter med en skiftenøkkel, så unbolt og fjerne bøylen monteringsbrakett og slip bremseskiven av stenderne. Trekk av bremsetrommelen om hjulene bruke trommelbremser.
3

Fjern og kast fett cap fra sentrum av navet. Fjern og kast Hubens beholde mutteren med en fastnøkkel og fjern hub og lagermontering fra spindelen.
4

Koble erstatning hub til spindelen og bruke en ny beholder mutter, stramme den til mellom 188 og 254 fot-pounds. Sett inn en ny fett cap.
5

Koble til bremsetrommelen eller bremseskiven med sin caliper og monteringsbrakett, deretter kobler hjulene og senk bilen.
6

Pump pedalen flere ganger til igjen bremseklossene eller sko.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62463.html

Previous:
Next:

Body Shops