Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan fikse dørlås på en 2003 Dodge Neon

Årsaken til en ødelagt dørlås vanligvis blir funnet i en av to steder på en Dodge Neon: låsesylinderen selv eller låsen, og de to er koblet til. Utskifting av en av disse komponentene er lik den erstatning prosess for bildører. Låsen på 2003 Neon er montert til døren med Torx-skruer, og den er koplet til låssylinderen med trekkstenger. Du må fjerne dørpanelet for å nå disse komponentene. Du trenger
Trim stick
Phillips skrutrekker Vis
Flat skrutrekker
Torx skiftenøkkel
Mer Instruksjoner
Fjerne Dørtablå
1 < p> Senk døren vinduet helt. Koble den negative batterikabelen i motorrommet.
2

løsne vindu-sveiv klippet ved å gni bak vinduet sveiv med en klut. Ta av dørhåndtaket. Hvis Neon har strøm låser, lirke av kontrollene for vinduer og lås ved hjelp av en trim stick (en liten plast verktøy som brukes for støping og glass). Koble fra deres elektriske hookups.
3

Fjern de tre festeskruene fra døren med en skrutrekker. De er plassert bak dørhåndtaket i øvre høyre hjørne av panelet.
4

Sett inn en flat skrutrekker langs kanten av trim panelet for å lirke panelet av sin push-in festene.

5

tak og vipp skjermen fremover, vekk fra dens bakside locator pins. Løft panelet for å løsne den fra weatherstrip holderen på toppen av døren. Fjern panelet fra døren. Løsne låsen link fra dørhåndtaket er tilbake slutten.
6

Koble vinduet sveiv eller makt kontrollene midlertidig. Hev vinduet helt.
7

Trekk av weatherstripping fra døren.
Feste Lock
8

Trekk ut trekkstenger fra låsen. Hvis døren har strøm låser, kobler den elektriske hookup på dørlåsen motor.
9

Fjern de tre skruene for låsen på den ytre kanten av døren ved hjelp av en Torx skiftenøkkel. Du må kanskje kjøre en innvirkning-type skrutrekker inn skruene for å løsne dem. Løsne klipsene fra styrestaven og fjerne låsen fra døren.
10

Push off klippet for låsesylinderen ved foten av dørhåndtaket forsamlingen. Fjern sylinderen fra håndtaket forsamlingen.
11

Skyv den nye låsesylinderen inn i sin montering hull i dørhåndtaket forsamlingen. Sørg for sin klipp engasjerer fra innsiden av døren.
12

Place låssammenstillingen inn døren forsamlingen, noe som gjør at låsen kan sees fra hullet i kanten av døren. Påfør og stram festeskruene med en Torx skiftenøkkel. Koble kontrollstavene til døren ved å bruke sine klipp.
13

Place været skjoldet tilbake på døren. Koble trim panelet ved hjelp av omvendt rekkefølge av installasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62583.html

Previous:
Next:

Body Shops