Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner luken på en 1991 Acura Integra LS

Bakluken på en 1991 Acura Integra LS gjør hatchback sjåførene til å holde stort lasterom bak i bilen, og gir bilen et sporty utseende . I den situasjonen der du har en ulykke , eller kanskje du trenger å justere den bakre luke , vil du ønsker å fjerne luken fra bilen for å ta seg av problemet . Dette vil kreve noen tunge løft, så sørg for at du har assistenter som kan bære belastningen . Du trenger:
3/8-inch skralle og socket satt
to assistenter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bakluken. Finn plast dekker på luke struts , de festet til luken selv. Fjern disse plastdeksler bruke hendene og sett dem til side.
2

Fjern plastdekselet panel på den bakre delen av headliner bruke hendene til å løsne klipsene . Plasser assistenter på hver side av luken , og støtte dem har den bakre luken helt.
3

unbolt luken struts fra luken med 3/8-inch skralle og socket . Trekk struts utenfor luken slik at det eneste som støtter luken i luften er assistentene . Unbolt luken hengsler fra boltene under headliner med 3/8-inch skralle og socket . Løft luken av bilen , er forsiktig med å balansere vekten av luken mellom de to assistenter og deg selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62513.html

Previous:
Next:

Body Shops