Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan endrer jeg dørhengsel Pins på en Ford lastebil?

Hengslene på en Ford pickup lastebil skrudd fast og sveiset på døren. Eventuelle reparasjoner av hengslene selv bør bare gjøres av fagfolk. Hvis pinnene koble hver del av hengslene må skiftes, er det mulig å erstatte dem. Denne prosessen krever intensiv arbeidskraft og mer enn en person. Rådfør deg med din mekaniker før du tar på dette prosjektet. Skifte Pins

Endre hengselpinnene en om gangen, med mindre du har enten en motor heise, en kjede suspendert fra verkstedet er tak eller minst to assistenter. Hook motoren heise opp til toppen av dørens vindusramme, henge døren av kjeden eller som har de to hjelpere holde døren på plass. Hvis du ikke har noen av disse, du fortsatt trenger minst én annen hjelper til å holde døren mens du arbeider på pinnene, ett om gangen.

Start med den nedre stiften. Pin fjerning kits er tilgjengelig på bilen deler og nettbutikker, men du kan også bruke en dor og hammer. Ta tak i pin flat eller bredere enden med en tang som du hammer pinnen ut av hengslene; på et lavere pin, bør du hamrer nedover. Døren må henge litt ut av stilling, så det er rom for pinnene å gi. Husk hengselpinnen består av en topp foring (som ser ut som en liten ring) og en lavere pin.
P Med den gamle bolten og foringen fjernet, Sett hylsen for den nye pinnen inn i toppen av hengsel, deretter kjøre pinnen med hammeren oppover i hengslene. Trykk på hengslene så skånsomt som mulig for å unngå å bryte foringen.

Flytt til øvre pinnen når nedre stiften er på plass. Prosessen er egentlig et speilbilde av den nedre pin - hamre pinnen oppover for å fjerne den fra hengslene og nedover med foring installert i bunnen for å installere den nye hinge.During installasjon av nye hengsler, hjelper det å ha det andre person som støtter døren fordi at personen kan justere posisjonen som trengs for å gjøre installasjonen enklere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62411.html

Previous:
Next:

Body Shops