Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte en Ford Taurus Bumper Deksel

Støtfangeren dekker på Ford Taurus er hovedsakelig laget av glassfiber støping. Hvis enten foran eller bak støtfanger er skadet i en kollisjon, må du bytte den til å beskytte bilen. Noen mennesker kan ønske å erstatte lager støtfangere med tilpassede body kit støtfangere. Fjerne og installere en støtfanger er vanligvis en to-person jobb. Du trenger
Jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Wrench
skrutrekker
Needle-nese tang
Bumper deksel (er)
Assistant

Vis flere instruksjoner
Første trinn -. Både Støtfanger
en

Koble bilens negative batterikabelen
2

Løft fronten eller bakenden av bilen - den enden har støtfangeren du skal fjerne - og støtte den på bukker. Heve hele bilen woks best som det vil gi deg mest klaring. Fjern begge hjulene for den riktige enden.
3

Koble fra de elektriske kontakter for lysene på tilsvarende enden av bilen. Disse kontaktene bør plasseres bak støtfangeren.
Front Bumper
4

Åpne panseret og fjern frontlysene ved å fjerne hver lampe er bolt nær grillen åpning og nysgjerrige opp sikringsstenger på påhengsmotoren slutten. Fjern skruene i frontlys åpning som kobler støtfanger til støtfanger.
5

Fjern radiator luftdeflektoren under bilen. Hvis Taurus har tåkelys installert, kobler sine elektriske tilkoplinger.
6

Fjern begge de indre fender liners ved å fjerne skruen på radiator vindavviser, skruen øverst på midten av fender liner , de fire plast push-pins (bruk en liten skrutrekker og nebbtang), skruene som fester den til fender og rocker panel molding (fjern molding push pins).
7

Skru ut nøtter feste støtfangeren dekselet til fender med en skiftenøkkel, etterfulgt av de fem boltene som fester den til radiator støtte og push pins som fester grillen og støtfangeren dekselet til grillen åpningen. Skyv bumper dekselet fremover - du trenger hjelp fra en person - for å fjerne den fra bilen
8

Plasser støtfangeren dekselet på bilen med assistentens hjelp.. Fest alle festene i omvendt rekkefølge.
9

Re-koble lysene og alle andre deler i motsatt rekkefølge.
Bakfanger

10

Løsne tanklokket overflow slangen fra støtfanger cover, som ligger innenfor den høyre hjulet godt åpne, og dette vil trolig kreve tang for å løsne slangeklemme. Fjern skruene og mutter forbinder støtfangeren dekselet til splash skjold og kvartal panel, deretter fjerne lignende skruer og mutter i den venstre hjulbrønn åpning.
11

Lirk opp push pins langs bumper deksel nedre kant med en liten skrutrekker, for det er 10 av dem. Fjern pinnene med nebbtang.
12

Åpne bagasjerommet og fjerne skrapemerker plate og trim paneler på høyre og venstre side.
13

Koble nøtter feste støtfanger dekke til karosseriet, for det er seks til åtte av dem avhengig av året av bilen. Skyv støtfanger dekke bort fra bilen med en assistent hjelp.
14

Plasser støtfangeren på bilen og koble montering nøtter og push-pins.
15

Re-koble alle komponentene i motsatt rekkefølge av fjerning, inkludert de elektriske kontakter for lysene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62412.html

Previous:
Next:

Body Shops