Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan å bore ut punktsveisingen & Fjern Frame

Resistance eller spot sveiser sikring metall på lokaliserte poeng. Flere punktsveisingen holde to stykker av metall sikkert sammen uten overflødig vekt. Forsøk på å skille flekker sveiser med kraft vil skade både biter av metall. Når en ramme og metall panel er punktsveiset, vil rammen ofte forvrenge, rendering det ubrukelig. Boring gjennom sted sveis på rammen vil tillate deg å skille brikkene uten å ødelegge verken stykke. Hullet igjen av boreprosessen gir en plug sveis når du setter sammen biter av metall. Du trenger
Målebånd
Sentreringskjørner
Hammer
Drill bit satt
Variabel hastighet drill motor
Klippe væsken
Flathead skrutrekker
Vis mer Instruksjoner
en

Mål diameteren på stedet sveis med et målebånd.
2

Sett poenget med en sentreringskjørner på midten av flekken sveis. Strike sentreringskjørneren med en hammer.
3

Velg et bor to ganger diameteren på stedet sveis fra borekronen sett. Fest boret i chucken av en variabel hastighet drill motor. Coat tuppen av boret med skjærevæske.
4

Place i sentrum av borekronen på depresjon opprettet av sentreringskjørneren. Pump utløse av bormotoren for å bore inn i stedet sveisen. Stans boringen ofte for å kontrollere dybden av det borede hull. Fortsette å bore til du merke en sprekk dannes i bunnen av det borede hull. Gjenta boreprosedyren på hver spot sveis.
5

Skyv enden av en flat skrutrekker under ett boret sted sveis. Hit slutten av skrutrekkeren med en hammer for å "pop" spot sveis. Flytt skrutrekker langs rammen å skille rammen fra panelet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62656.html

Previous:
Next:

Body Shops