Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner de Seats Fra en 1998 S-10

The 1998 Chevrolet S-10 er en liten lastebil bygget av General Motors. Den deler mange av sine deler med GMC Sonoma. S-10 setene er montert med standard bolter. Du kan fjerne dem på mindre enn 30 minutter uavhengig av din erfaring nivå. Du må kanskje fjerne setene å grundig rense teppet, eller å erstatte setene med nye. Du trenger
Phillips skrutrekker
Flathead skrutrekker
Stikknøkkel
Socket forlengelse (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Flytt setet forover ved hjelp av linjen under fronten av setet. Finn hendelen på siden av setet som du bruker til å hvile bakre del av setet. Dra spaken for å senke den bakre delen av setet fremover. Dette gir ekstra plass for å få tilgang til setet bolter.
2

Undersøke bunnen av setet nærmest døren på hver side. Du vil se en plast panel. Inspisere baksiden av dette panelet for å finne en Phillips skrue. Fjern den og skyv plast panel av.
3

Finn de fire sete festeboltene. Du vil finne to under plast panel. Du vil finne de to andre på den andre siden av setet. Sjekk for å se om de har plastdeksler. Hvis de gjør det, lirke dem opp med en flat skrutrekker.
4

Fjern de fire boltene med en skralle. For boltene nærmest midtkonsollen, kan det være lurt å bruke en extensions, og dette vil gjøre det enklere å få tilgang til dem
5

Sjekk under setet for eventuelle ledninger seletøy eller tilkoblinger.. Noen modeller kan ha dem, men de fleste vil ikke. Trekk dem om nødvendig.
6

Løft setet ut av S-10 for å fjerne det. Gjenta på den andre setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62778.html

Previous:
Next:

Body Shops