Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Endre kuleledd på en 2000 S10

The 2000 Chevrolet S10 lastebil bruker to kuleledd på hver av forhjulene - en for øvre kontroll arm og en for den nedre. Hvis kuleleddene har slitt ned over tid, vil det redusere styring kontroll, og skjøtene må skiftes ut. Det er mulig å erstatte en øvre kuleledd på denne modellen lastebil, men det er fortsatt en vanskelig prosess som vil kreve flere verktøy og omfattende manuell arbeidskraft. Du trenger
Floor jack
Jack står
Tire jern
Flare-nut wrench
Strong ledning
Ball joint separator verktøy selg Electric drill
Trykkluft
Momentnøkkel
splinten
Fettnipler
Fettpresse
Høy temperatur fett
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Raise og støtte lastebilen med et gulv jack og jack stands. . Ta av forhjulet for kuleleddet du bytter bruker lastebilens dekk jern
2

Koble bremsekalippernes fra hjulets bremseskiven - fjerne sine guide pin bolter med en blusse mutter skiftenøkkel. Henge bøylen sted sikker med en unbent kleshenger eller annen kraftig ståltråd.
3

Koble hastighetsmåler til lastebilens blokkeringsfrie bremsesystemet og løsne ledningene fra øvre kontroll arm. Bøye og dra splinten ut av kuleledd og deretter løsne kuleledd mutter etter to runder av skiftenøkkelen.
4

heve gulvet jack under den nedre kontroll arm å komprimere våren litt.
5

Separer kuleledd fra styringsgruppen knoke hjelp av en spesiell ball joint separator verktøy fra en auto deler butikken. En pickle gaffel verktøyet er vanligvis nødvendig på en fire-hjuls-stasjonen lastebil, men anbefales ikke for en to-wheel-drive modell.
6

Drill ut naglene på toppen av kuleleddet til fjerne det fra den øvre kontroll arm, enn rent ut control arm med trykkluft.
Installasjon
7

Installer en ny ball joint mot kontroll armlengdes anleggsflaten og feste muttere og bolter som følger med den nye felles med en momentnøkkel. Se i installeringsinstruksjonene som også bør komme med felles for dreiemoment spesifikasjoner.
8

Fest styringsgruppen knoke til den nye kuleledd, mutterne strammes til 61 fot pounds med momentnøkkel.

9

Sett inn en ny splint inn i kuleleddet og bøy den til å sikre den. Hvis kronemutter er hull ikke er på linje med låsesplinten, skru til mutteren med skiftenøkkel til du får plass splinten.
10

Tråd nye smørenipler inn i kuleleddet på toppen av kontrollarmen. Smør kuleledd med fettpresse med høy temperatur fett og rikelig med rene filler å rydde opp i fett.
11

Re-koble forhjulet og senk lastebil utenfor bukker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62500.html

Previous:
Next:

Body Shops