Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte en U Joint på en 2002 Mercury Mountaineer

Universalleddet på en Mercury Mountaineer, ofte kalt u-ledd, utgjør den primære hengsel for drivakselen. Hvis leddet går tom for fett og tørker opp, må du erstatte felles, som består av en edderkopp-lignende pivot stykke og peiling caps koblet innenfor U-joint åk. En fjellklatrer med fire-hjuls-stasjonen har to drivaksler og dermed to u-ledd. Rådføre deg med mekaniker før du arbeider på noe som drivakselen er sterkt anbefalt. Du trenger
Floor jack
Jack står
Scribe /maling /kritt
Wrench
Needle-nese tang
Benk skrustikke
stikkontakter eller rør stykker
Grease
U-joint service kit
Store tang
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

heve bilen på et plant underlag og støtte den på bukker. Plasser overføring i "nøytral".
2

Mark drivakselen forhold til differensial og overføring tilfelle med en skriftlærd, kritt eller maling. Overføringen tilfelle er nødvendig bare på forsiden drivakselen av en fire-wheel-drive.
3

Fjern boltene som forbinder drivakselen til differensial, ved hjelp av fastnøkkel. På en fire-wheel-drive, dette er hvor U-joint er. Unbolt drivakselen fra overføre saken ..
4

Separat drivakselen fra differensialen, deretter overføre saken om nødvendig, og ta ut drivakselen.
5

Fjern låseringene fra bærende caps på endene av U-joint edderkopp med nål-nese tang.
6

Sett leddet i en stor benk skrustikke. Plasser en liten rør brikke eller kontakten til ett lagerhette og andre rør eller kontakten som er litt større enn dekkplaten i motsatt cap.
7

Komprimer skrustikke så den lille røret vil tvinge en lagerhette ut av ledd. Fjern leddet fra skrustikke og ta av lokket resten av veien ut med store tang.
8

Gjenta de to foregående trinn med røret brikkene i motsatte posisjoner for å fjerne den andre peiling cap.
Installasjon
9

Pakk erstatning lagrene med fett. Den nøyaktige metoden for å gjøre dette kan variere avhengig av U-joint service kit, så les alle sine instruksjoner.
10

Plasser erstatning edderkopp i leddet åk og delvis installere en ny lagerhette innen åket. Begynne å jobbe edderkoppen i denne lua og deretter installere det andre lageret cap. Linje opp edderkoppen innenfor begge caps.
11

Trykk på de to bærende caps på plass med det skrustikke.
12

Installer de nye låseringene inn i lageret caps. Hit åk med en messing hammer for å frigjøre spenninger innenfor åket hvis du har problemer med sitteplasser ringene innenfor sine spor.
13

Installer drivakselen opp på bilen, og pass dine tegninger linje opp med de på differensial eller overføre saken.
14

Stram de bakre drivaksel bolter til 83 fot-pounds med en momentnøkkel. Hvis du kobler en front drivaksel, stram universelle felles bolter til 156 tommers-pounds og overføre saken bolter til 22 fot-pounds.
15

Senk Mountaineer av bukker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62669.html

Previous:
Next:

Body Shops