Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte Jeep u-ledd

Som de fleste biler, er en Jeep drivaksel koblet til differensial gjennom en universell felles, også kjent som U-joint. Over tid vil fettet i leddet løpe ut og føre til felles å slites ned, at du må erstatte det. Endre en U-joint på alle kjøretøy er ikke en lett oppgave, og Jeep er intet unntak. Du vil trenge et profesjonelt nivå garasje eller arbeidsområde. Sjekk med mekaniker i tilfelle det er noen små forskjeller i erstatning prosessen for en bestemt modell. Du trenger
Jack
Jack står
Hjulklosser
White maling og liten børste
Stor skrutrekker
Flare-nut wrench
Plastpose
Needle-nese tang
Benk skrustikke
Wrench støpsel
Universal samarbeid kit
Grease
Vis flere instruksjoner
Fjern Drivaksel
en

Hev Jeep på sin bakende og støtte den på bukker. Blokkere forhjulene med bremseklosser og sørge for at parkeringsbremsen er av med overføring i nøytral.
2

Mark drivakselen forhold til differensial med maling der de to åk er tilkoblet.

3

Fjern boltene og stropper for universell felles med en blusse mutter skiftenøkkel. Sett en skrutrekker inn i leddet som du fjerne boltene å holde drivakselen vris.
4

Nedre drivakselen bakenden og skyv den fremre enden av overføringen saken eller overføring for å fjerne den fra kjøretøy.
5

Wrap en plastpose rundt overføre saken eller overføring for å hindre tap av væske.
Fjerne U-Joint
6 < p> Lirk låseringene ut av U-joint edderkopp med nål-nese tang.
7

Place drivakselen innenfor en benk skrustikke Sett inn en stikknøkkelinnsatsen med samme diameter som U-bærende ledd . caps i ett av caps og plassere en mindre kontakten inne i andre cap
8

Trykk skrustikke mot U-joint og de to kontaktene for å tvinge det første lageret cap ut; stoppe skrustikke før hetten kommer helt ut av åket og bruke store tang for å fjerne den resten av veien.
9

Bytt plasseringen av de to kontaktene og gjenta punktene ovenfor for å fjerne den andre bærende cap.
Installasjon
10

Pakk de nye lagrene for felles med fett, etter de spesifikke smøreanvisningene følger med universal samarbeid kit.

11

Plasser den nye edderkopp /løp posisjon innen åket og delvis installere en av de bærende caps. Monter edderkoppen på dekkplaten og deretter delvis sette inn den andre cap.
12

Rett edderkoppen i åket og trykk på bærende caps på plass.
13

Installer låseringene på plass med nebbtang. Hvis de ikke passer, traff åk kraftig med en hammer for å frigjøre spenninger innenfor åk.
14

Koble smørenippelen til edderkoppen, slik at den vender mot drivakselen. Fyll universalledd med fett, noe som gjør at du ikke overfylle det.
Koble Drivaksel
15

Fjern posen fra girkasse /overføring saken og skyv drivakselen front end på plass på overføring /overføre saken. Løft akselen bakenden på plass med det differensial, noe som gjør at merkene du har gjort er stilt opp.
16

Koble drivakselen til differensial med nye bolter og stropper med den koniske mutteren skiftenøkkel.

17

Senk lastebil utenfor jack står med gulvet jack.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62473.html

Previous:
Next:

Body Shops