Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan bruke sparkel riktig måte i Cars

Du må følge visse trinn når du bruker sparkel å reparere bulker eller andre skader på karosseriet. Hvis du ikke bruker filler på riktig måte, kan bilen ende opp som ser verre enn da du startet. Heldigvis, det tar bare litt innsats og noen grunnleggende materialer for å få en bil tilbake til å se ut som sin opprinnelige tilstand. Du trenger
Primer maling
220-grit sandpapir
Spring stål stripe
Body filler
Herder
Wooden røre pinne
Plastic nal
Sliping bord

Vis flere instruksjoner
en

Påfør primer maling. Dette vil beskytte det skadede området på karosseriet mot rust. Når du har malt det, puss forsiktig området med 220-grit sandpapir. Blås støvet.
2

Bestem hvor mye sparkel må du fylle bulke eller annet gap. Du må nok til å gjøre gapet i flukt med overflaten av bilkarosseriet. Plasser fjærstål strimmel eller en lignende flat, metallgjenstand, på toppen av gapet, slik at det er til og med med nivået av bilkarosseriet er ubeskadiget overflate. Plassen er mengden av fyllstoff som du trenger.
3

Bland en liten mengde herder med kroppen filler. Rør det med trepinne til fargen er jevn i hele. Gjelder det raskt, før den begynner å stivne.
4

Bruk plast nal for å bruke sparkel. Dekke det området av karosseriet jevnt, men gjelder ikke for mye. Skyv fjær stål og tilbake over overflaten for å jevne det ut.
5

La kroppen filler tørke i et varmt område. Kjør hånden over overflaten av karosseriet før det føles ikke klissete. Hvis kroppen filler ikke stikker, er det tørt.
6

Sand området til den er jevn. For dette, kan du klemme eller holde sanden papir på sliping bord, avhengig av hvilken type du bruker. Hvis du ser mørke flekker etter sliping, disse er lav kapasitet, du må kanskje søke mer filler for å eliminere dem. Gjenta trinnene ovenfor og sand igjen før overflaten av karosseriet er enda. Deretter kan du male karosseriet ønsket farge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62323.html

Previous:
Next:

Body Shops