Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik installerer en Ball Joint

For mange biler, kobler et kuleledd øvre og nedre aksel armene til styremaskin. Med tiden kan disse brikkene gjennomgå slitasje og må skiftes ut. Prosessen med å installere kuleleddene på bilen din kan være en langtekkelig og kan også kreve en spesialitet verktøysett. Imidlertid kan vite hvordan du gjør jobben selv sparer både tid og penger. Du trenger
kuleledd pressepakke
Needle-nese tang
Ball joint
Lug mutter skiftenøkkel
Vise
Vis flere instruksjoner
1

leie eller kjøpe et kuleledd pressepakke. Disse pakkene er tilgjengelig på mange auto deler butikker for rundt $ 50 eller til leie på noen kropp butikker. Kjøpe settet vil sikre at du vil ha den rundt når det er nødvendig. Hvis du bestemmer deg for å leie, sørg for å inspisere kit for skader før du forlater body shop så du vil ikke bli belastet noen ekstra avgifter.
2

Løsne mutrene ligger på begge forhjulene litt med en lug mutter skiftenøkkel. Kontroller at hjulene ikke har falt av. Jack bilen opp fra den fremre ende av kjøretøyet på en flat overflate. Fjern lug nuts og hjulene. Også løsne bøylen og skivebrems på den ene siden av kjøretøyet slik at ballen joint kan nås.
3

Trykk ned på kontroll arm med pressepakke å fjerne bolten på kuleledd. Hvis stud ikke kommer av, slå den gjentatte ganger med en benkhammer til det kommer fra hverandre. Fjern splinten og slottet mutteren med et par av nål-nese tang. Pinnen kan trenge å bli banket med en hammer for å løsnes.
4

skru fra hverandre kuleledd på begge sider, og erstatte dem med nye ledd. Du kan bruke en skrustikke til å fjerne kuleledd på eldre biler. Fugene vil være tett plassert på den nedre styrearm. Å drive ut kuleledd, stramme ned skrustikke. Erstatte kuleledd med en ny. De rillene på felles bidrar til å holde den på plass på kontroll arm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62758.html

Previous:
Next:

Body Shops