Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner Car Door Molding

Biler kommer med massevis av funksjoner som ikke alle liker å bruke. Ta bilen listverk, for eksempel. De er på bilen for å beskytte døren fra døren dytting, men noen ser veldig glorete. Heldigvis er det ikke veldig vanskelig å fjerne listverk, og det kan gjøres ganske enkelt på en ettermiddag. Du trenger
Varmepistol eller hårføner
Plast sparkel
Eraser hjulet
Drill
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen ute i solen og la den varmes opp i minst en time. Dette vil frigjøre noen av molding på kroppen og gjøre det lettere å bøye.
2

Start med slutten av støping og varme den opp ved hjelp av varmepistol eller hår Dyer. Hvis du bruker en varmepistol, satte den på en lav innstilling slik at du ikke boble maling, og flytte pistolen ofte.
3

Plasser plast sparkel mellom støping og legemet, og begynner å trekke den ut støping av kjøretøyet. Så snart du kan få hendene på den, trekker hele listen tilbake og ut av bilen.
4

Sett viskelær hjulet inn i drill og sette drill til en lav innstilling. Hvis du prøver for fort, vil du brenne lakken.
5

Påfør viskelær hjulet til leftover båndet med drill. Dette kommer til å skrelle av eventuelle gjenværende limet ut av malingen, og hvis du bruker det i sakte fart, vil du få det hele av uten å skade lakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62334.html

Previous:
Next:

Body Shops