Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan male et Glassfiber Body

Glassfiber er brukt i konstruksjonen av mange forskjellige ting, fra båter til badekar, på grunn av sin lette vekt, holdbarhet og enkel reparasjon. Alle ting bygget av glassfiber er malt med en harpiks-basert maling som heter "gelcoat." Denne spesielle malingen krever en katalysator for å herde. Gelcoat passer best med sprøyte, selv om det kan påføres med en pensel eller rulle, vil du ikke få en jevn konsistent finish. Alle glassfiber gelcoat forsyninger kan bli funnet på ditt lokale marine forsyne butikkene. Du trenger:
respirator
Palm sander
200-sandpapir
Rags
Aceton
Liten bøtte
Gel coat
Catalyst
Paint røre
Paint sil
Gel coat spray pistol
Vis flere instruksjoner
en

Sett på en respirator og sand hele overflaten av glassfiber kropp, ved hjelp av 200-sandpapir på en palm sander. Hvis det er noen kriker og kroker som en palme slipemaskin ikke kan nå, sand disse områdene for hånd. Tørk det organ ned med filler fuktet med aceton for å fjerne støv og ethvert av de andre urenheter som kan være på overflaten av glassfiber legeme.
2

fylle en liten bøtte med gelcoat og tilsett 1 til 2 prosent katalysator. Bland katalysator i gelcoaten, ved hjelp av en maling oppsikt. Legg gelcoaten til gelcoat pistol, ved hjelp av en maling sil.
3

Påfør første strøk til kroppen i en tung tåke, holde tuppen av pistolen ved konsekvent avstand fra overflaten til enhver tid. Rengjør tuppen av pistolen med aceton og la første strøk stivne.
4

Mix annen gruppe med gelcoat og bruke et sekund, tyngre strøk. Rens spissen av pistolen og la det andre strøket herde. Påfør en mer tung frakk etter den samme prosessen, og la gelcoaten herde i 24 timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62559.html

Previous:
Next:

Body Shops