Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan bruke Frame Machines

Frame maskiner tillate mekanikk å jobbe sikkert på undersiden av biler, reparere skader eller utfører nødvendig vedlikehold. Du kan kjøpe ramme maskiner i forskjellige former og størrelser i henhold til dine behov. Men når du kjøper en ramme maskinen du vil trenge for å sikre at du har nok plass til å huse det. Ikke bare vil du trenger plass for rammen selve maskinen, men du må sørge for at du trygt kan laste og losse biler også. Instruksjoner
en

Sørg rammen maskinen er i laveste stilling. Sjekk at rampene er på plass, og deretter sakte kjøre bilen opp ramper på rammen, slik at dekkene er i tråd med støttene på kanten av rammen.
2

Sett håndbrekket på, og snu bilen er motoren av. Pass på at håndbrekket er på en sikker måte slik at bilen ikke vil rulle av rammen. Går ut av bilen, og gå av rammen nøye.
3

Sikre bilen på plass ved hjelp av kjettinger eller blokker som kommer med rammen. Hvis det har kjettinger, må du vikle disse rundt bilens hjul for å hindre dem fra å flytte. Du kan bruke blokker for å sikre hjulene på plass.
4

Se rammen maskinens bruksanvisningen for flere detaljer om hvordan du kan bruke maskinen. Moderne ramme maskiner fungerer ved hjelp av et hydraulisk system, som løfter rammen og bilen sakte oppover.
5

Stopp maskinen når bilen har nådd ønsket høyde. Utføre noe arbeid du trenger å gjøre på bilen. Når du er ferdig, kan du se produsentens håndbok for informasjon om hvordan å senke rammen igjen.
6

Senk rammen. Når det har returnert til sitt laveste posisjon, forsiktig fjerne eventuelle blokker eller kjeder som var å holde bilen på plass. Komme inn i bilen, slå av motoren på og sakte snu bilen ned rampene og tilbake på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62748.html

Previous:
Next:

Body Shops