Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner du en tailight Fra en 2001 Toyota Sienna

De halen lys hus , som er på begge hjørnene av Toyota Sienna bakenden , blir brukt til å holde baklys, bremselys og blinklys lys. Hvis noen av disse pærene brenner ut , er huset linsen ødelagt eller huset er skadet på annen måte , må du fjerne halen lys fra bilen for umiddelbar utskifting . På 2001 -modell , er halen lys bolig festet til kroppen med skruer og klips . Du trenger
Wrench
Trim stick
Rag
Tape ( valgfritt )
Vis flere instruksjoner
en

Åpne den bakre luken for å få tilgang festeskruene for baklys boliger, som er nær kanten av luken jamb . Fjern skruene med en skiftenøkkel og presse halen lys objektivet vekk fra kroppen .
2

Lirk baklys boliger vekk fra bilen kroppen til å frigi pinnene , som er plassert nær ytterkanten av holderen , og ta av boliger. Bruk en trim pinne og legg en fille mot kroppen mens nysgjerrige for å unngå riper kroppen.
3

Twist hver av de lyspæreholdere mot klokken for å fjerne dem fra huset . Hvis pærene fortsatt arbeider, som betyr at du må bytte baklys bolig, ikke pæreglasset med fingrene . Å fjerne eventuelle pære som må skiftes ut, trekker pæren ut av holderen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62542.html

Previous:
Next:

Body Shops