Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Sett Bumper på en Toyota 4Runner

Hvis enten foran eller bak støtfangeren på din Toyota 4Runner har blitt skadet av en kollisjon, bør du erstatte den støtfanger for ekstra sikkerhet. Du kan også bytte ut støtfanger med en ettermarkedet bil kit hvis du føler for det. Følgende prosess gjelder for de fleste 4Runner modeller laget siden 2003, og den nøyaktige prosessen kan variere avhengig av nøyaktige året. Du kan også trenge å justere prosedyren på fly avhengig av eventuelle skader på støtfanger eller kjøretøy. Du trenger
Wrench
Phillips skrutrekker
Torx skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
Front Bumper
en

Hev bilens front end og støtte den på bukker, sørg for at du håndbremsen
2

Fjern den nedre splash skjold, kobler sine fester med en skrutrekker eller Torx skiftenøkkel.. Fjern festene som fester fremre ender de indre fender splash skjold.
3

Lirk av trim stykke langs toppen av støtfangeren med en skrutrekker og fjern deretter festene på toppen av støtfangeren dekselet, og disse festene kan kreve en blusse mutter eller Torx skiftenøkkel. Fjern alle festene langs sidene og bunnen av støtfangeren dekselet.
4

Løft og trekk støtfanger av litt før du kan nå de tåkelys 'elektriske kontakter, koble kontaktene og fjern støtfanger dekke
5

Installer en ny støtfanger, og pass på at tappene på baksiden av støtfangeren passform på klippene på kroppen;. du kanskje trenger en assistent hjelp. Installere alle bolter og skruer som du fjernet fra den gamle støtfangeren.
6

Senk bilen utenfor bukker.
Bakfanger
7

Skru festene til de bakre skvettlapper med en skrutrekker eller Torx skiftenøkkel og fjerne flaps.
8

Fjern de øvre boltene på kanten av støtfangeren med en skiftenøkkel, som er i hjulbrønnene. Fjern festene på undersiden av dekselet, og deretter åpne den bakre luken og ta ut festene for støtfangeren øvre indre kanten.
9

Trekk støtfanger ut og bort fra bilen.

10

Monter det nye bakre støtfangeren på bilen og bruke de øverste festene, de nederste festene og da de i hjulet brønner.
11

Koble til skvettlapper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62543.html

Previous:
Next:

Body Shops